Dr.Beckmann frigider prospetime, var, 40g, agent de curatare

Dr.Beckmann frigider prospetime, var, 40g, agent de curatare



Dr Beckmann Fridge Freshness cu extracte naturale de var absoarbe mirosurile neplăcute din frigider care pot fi cauzate de alimente (de exemplu, pește, brânză, ceapă). Formularea gel filtrează particulele care provoacă mirosuri în aer și le leagă ca un burete. Alimentele în sine sau depozitarea necorespunzătoare provoacă mirosuri neplăcute în frigider. Acest lucru nu numai că este enervant, dar poate afecta și gustul altor alimente. Prin neutralizarea mirosurilor neplăcute din frigider, puteți preveni acest lucru și puteți proteja aroma alimentelor.

Intreaba Termen / Stoc
 

Deschiderea coletului la livrare

 

Garantie Produse 2 ani

 

info @ topprice.ro

 

Returnează în termen de 14 de zile

 

Securitatea datelor colectate si procesate

capacitate 40g
Potrivit pentru frigidere/congelatoare
Scopul de utilizare Pentru a neutraliza mirosurile neplăcute din frigider
domeniul de aplicare aparate de uz casnic
material Cu extract natural de var
Observații Pentru a economisi spațiu în suportul pentru ouă
Informații suplimentare Scoateți capacul capacului și îndepărtați folia transparentă, puneți capacul la loc și puneți-l la frigider (suport pentru ouă). Înlocuiți frigiderul proaspăt cu unul nou când gelul a scăzut sub marcaj.
Notă Nu este potrivit pentru congelatoare.
instrucțiuni de siguranță P101 Dacă este nevoie de sfaturi medicale, aveți la îndemână recipientul sau eticheta produsului. P102 A nu se lăsa la îndemâna copiilor. P280 Purtați mănuși de protecție. P302 +P352 ÎN CAZ DE CONTACT CU PIELEA: Spălați cu multă apă. P333 +P313 Dacă apar iritații sau erupții cutanate: Consultați un medic. P501 Aruncați conținutul, recipientul la un punct de colectare a deșeurilor periculoase sau speciale. H317 Conține metilizotiazolinonă, poate provoca o reacție alergică a pielii.

Dr.Beckmann
4831

Referinte specifice

Ai folosit acest produs?
Nu au fost găsite recenzii