Dr.Beckmann Detartrant intensiv, 250 ml (pentru toate aparatele electrocasnice mici)

Dr.Beckmann Detartrant intensiv, 250 ml (pentru toate aparatele electrocasnice mici)



Formula detartrantului intensiv Dr. Beckmann decalcifică evident mai bine decât acidul citric și asigură astfel o decalcifiere rapidă și puternică. În acest fel, nu doar ibricurile, ci și, de exemplu, aparatele de cafea Senseo pot fi detartrate și protejate de defecțiuni. Depunerile de calcar nu sunt doar inestetice, ci pot duce si la performante mai slabe si la un consum mai mare de energie al dispozitivului. Detartrantul intensiv dr Beckmann dizolvă rapid și temeinic depunerile de calcar persistente, este potrivit pentru fiare de călcat, stații de călcat cu abur, mașini de gătit cu abur, mașini de gătit ouă, espressor, cafetiere, automate de cafea, mașini de cafea pad, aparate de ceai și ceainice.

Intreaba Termen / Stoc
 

Deschiderea coletului la livrare

 

Garantie Produse 2 ani

 

info @ topprice.ro

 

Returnează în termen de 14 de zile

 

Securitatea datelor colectate si procesate


tip curat Detartrant
capacitate 250 ml
Compatibil cu ceainice, aparate de cafea (de exemplu Senseo), mașini de gătit cu abur, fiare de călcat, mașini de gătit ouă și multe altele.
Scopul de utilizare Pentru detartrarea tuturor aparatelor electrocasnice mici
domeniul de aplicare aparate de uz casnic
Observații Dizolvă varul cu formula de putere activă de până la 2 ori mai rapid decât acidul citric
caracteristică Previne defecțiunile
Observație Pentru detartrare, vă rugăm să respectați descrierea aplicației respective a producătorului dispozitivului.
instrucțiuni de siguranță H290 poate fi coroziv împotriva metalului. H315 Provoacă iritarea pielii. H319 Provoacă o iritare gravă a ochilor. P102 A nu se lăsa la îndemâna copiilor. P305 +P351 +P338 ÎN CAZ DE CONTACT CU OCHII: clătiți cu atenție cu apă timp de câteva minute. Dacă este posibil, îndepărtați lentilele de contact. Continuați clătirea. P337 +P313 Dacă iritația ochilor persistă: Consultați un medic. P302 +P352 ÎN CAZ DE CONTACT CU PIELEA: Spălați cu multă apă. P332+P313 Dacă apare iritația pielii: Solicitați sfatul/atenția medicului. A nu se lăsa la îndemâna copiilor.

Dr.Beckmann
4631

Referinte specifice

Ai folosit acest produs?
Nu au fost găsite recenzii