Cameră de rezervă fără fir garmin bc 30 (negru)

Cameră de rezervă fără fir garmin bc 30 (negru)



Camera wireless pentru marșarier BC 30 de la Garmin oferă și mai multă siguranță și vedere de ansamblu la parcare și la plecare. Obiectivul cu unghi larg de 140° de înaltă calitate oferă imagini detaliate și ajută șoferul să țină cont de tot ce se află în spatele vehiculului. Ca un ochi suplimentar asupra drumului, oferă un plus de siguranță șoferilor de mașini și rulote care călătoresc mult și caută ajutor de încredere atunci când parca, de exemplu. Dacă camera este alimentată de luminile de marșarier, navigatorul prin satelit Garmin compatibil poate afișa automat imaginea de pe cameră când treapta de marșarier este cuplată. Dacă este cuplată o treaptă înainte, dispozitivul comută înapoi în modul de navigare. Alternativ, sistemul poate fi conectat și la o sursă de curent constant, astfel încât să puteți comuta între afișajul de navigare și modurile de afișare pentru vederea din spate prin apăsarea unui buton. Până la 4 camere pot fi utilizate împreună într-un singur sistem, oferind mai multe unghiuri de vizualizare la mers înapoi. BC 30 este atât de robust încât poate rezista chiar și la condiții meteorologice extreme. Garmin recomandă instalarea BC 30 de către profesioniști. Camera trebuie montată în partea din spate a vehiculului și conectată la o sursă de alimentare, de ex. B. stopurile sunt conectate. instalați BC 30 de către personal calificat. Camera trebuie montată în partea din spate a vehiculului și conectată la o sursă de alimentare, de ex. B. stopurile sunt conectate. instalați BC 30 de către personal calificat. Camera trebuie montată în partea din spate a vehiculului și conectată la o sursă de alimentare, de ex. B. stopurile sunt conectate.

Intreaba Termen / Stoc
 

Deschiderea coletului la livrare

 

Garantie Produse 2 ani

 

info @ topprice.ro

 

Returnează în termen de 14 de zile

 

Securitatea datelor colectate si procesate

camera de bord tip camera
tip senzor CMOS
senzor dimensiunea senzorului 1/3.7"
Rezoluție video maximă 640x480 pixeli
Rata maximă de cadre 15 fps
conexiuni ACCES INTERNET FĂRĂ FĂRĂ
caracteristică Până la 4 camere pot fi utilizate într-un sistem, pot fi controlate prin comandă vocală (dacă sunt conectate la un sistem de navigație Garmin compatibil), rezistent la apă
Informații suplimentare Unghiul de fotografiere: 140°; Raza de transmisie wireless: Până la 10 m (în funcție de instalare)
o notificare Compatibil cu multe navigatoare prin satelit Garmin nüvi și dezl
Accesorii prezente Suport, cablu de alimentare, kit de montare, documentatie
greutate 183 grame

Garmin
010-12242-00

Referinte specifice

Ai folosit acest produs?
Nu au fost găsite recenzii

produse similare