Side-by-side nobeltek total no frost, volum 605l (389l + 216l) clasa a++, iluminare led, functie blocare copii, compresor invert



Side-by-side Nobeltek Total No Frost, volum 605l (389l + 216l) clasa A++, iluminare LED, functie blocare copii, Compresor Invert

Intreaba Termen / Stoc
 

Deschiderea coletului la livrare

 

Garantie Produse 2 ani

 

info @ topprice.ro

 

Returnează în termen de 14 de zile

 

Securitatea datelor colectate si procesate

Descriere

Imbunatatiti-va bucataria cu Side-by-Side-ul Nobeltek proiectat cu un design integrat, dar si cu o eficienta de invidiat pentru depozitarea alimentelor datorita controlului precis al temperaturii. Usile mari cu un exterior neted si simplificat se deschid complet, usurand accesul la continutul din interior si organizarea usoara a alimentelor. Atunci cand vine vorba de o multitudine de variante alimentare, spatiul de depozitare din aparatul frigorific ales este esential, motiv pentru care Side-by-Side-ul Nobeltek va va oferi flexibilitatea de a stoca mai usor orice aveti nevoie, adaugand stil si rafinament colectiei de produse electrocasnice din locuinta dumneavoastra!

Consum redus de energie

Aparatul frigorific de tip Side-by-Side Nobeltek imbina gestionarea spatiului cu o performanta ridicata de conservare. Este un produs ideal pentru mentinerea alimentelor proaspete, fara grija unui consum ridicat de energie electrica, deoarece consuma cu pana la 20% mai putine resurse datorita clasei energetice A++.

 

Spatiu de stocare

Aparatul dispune de un spatiu de stocare foarte generos, avand un volum net total de 605 litri. Designul sau va ofera libertate in organizarea alimentelor, fiind proiectat pentru utilitate si functionalitate in vederea stocarii unei cantitati foarte mari de alimente.

 

Autonomie

Side-by-Side-ul Nobeltek mentine aerul rece timp de 11 ore in cazul unei defectiuni sau intreruperi de energie electrica pentru a prelungi durata de viata a alimentelor depozitate.

 

Zgomot redus

Cu un nivel de zgomot de doar 40 dBA, aparatul frigorific Nobeltek este suficient de silentios pentru a se integra perfect in cadrul ambiental sonor al locuintei dumneavoastra.

 

Total No Frost

Side-by-side-ul este dotat cu functia Total No Frost, cu ajutorul careia nu veti mai fi nevoit sa dezghetati manual aparatul frigorific, economisind astfel timp pretios. In plus, pungile cu legume sau diferite carnuri nu vor mai avea depuneri de gheata, nu se vor mai lipi intre ele, fiind mult mai usor sa le organizati, sa le cautati si sa vedeti continutul acestora.

 

Sistem eficient Multi-Airflow

Sistemul tridimensional de circulare a aerului la 360° - Multi-Airflow - asigura circulatia uniforma a aerului rece in intregul compartiment, in timp ce absenta ghetii garanteaza o conservare optima a prospetimii alimentelor, pastrand intacta valoarea nutritiva si calitatea acestora.

 

Functie Super Cool

Bucurati-va de o performanta rapida de racire prin simpla atingere a unui buton. Functia de super-racire este utila atunci cand va doriti sa raciti intr-un timp mai scurt alimentele cumparate. Spre exemplu, in momentul in care frigiderul este aproape gol si il umpleti cu o cantitate mare de cumparaturi alimentare, cu folosirea functiei de super-racire puteti omogeniza temperatura potrivita intr-un timp mai scurt fata de setarea standard. In momentul in care activati aceasta functie, temperatura din frigider va fi setata automat la 2°C; cand dezactivati functia, compartimentul revine automat la nivelul de temperatura setat initial.

 

Functie Super Freezer

Congelati mancare sau produceti inghetata cat ati clipi! Datorita functiei de super-congelare, side-by-side-ul Nobeltek va asigura o congelare rapida si puternica, racind alimentele intr-un timp scurt, pentru a nu le pierde valorile nutritive si pentru a proteja alimentele deja congelate. In momentul in care activati aceasta functie, temperatura din congelator va fi setata automat la -24°C, urmand ca in urma dezactivarii acesteia, congelatorul sa revina la temperatura setata initial.

 

Functie blocare copii

Aceasta functie impiedica modificarea setarilor si temperaturii aparatului frigorific, chiar daca cei mici vor fi curiosi sa atinga butoanele panoului de control.

 

Iluminare LED

Iluminarea interioara cu LED lumineaza usor fiecare colt al aparatului, astfel incat sa puteti localiza rapid ceea ce doriti. Emite mai putina caldura si este mult mai eficienta din punct de vedere energetic. In plus, confera si un design mult mai elegant al interiorului.

 

Compresor Inverter

Compresorul este inima side-by-side-ului Nobeltek. Rezultatul nenumaratelor teste indica faptul ca un compresor Inverter duce la o capacitate de congelare cu 20% mai rapida fata de un aparat frigorific cu compresor clasic, ceea ce poate asigura o temperatura uniforma, constanta, cu economisirea substantiala a energiei electrice si pastrarea alimentelor in siguranta.

 

Panou cu display LED

Control inteligent al temperaturii (compartimentul frigorific intre 2°C – 8°C, compartimentul de congelare intre -18°C - -24°C) printr-o simpla atingere a display-ului LED, cat si modul de functionare dorit.

 

Raft rezistent la scurgeri

Rama din plastic a raftului poate preveni eficient scurgerea lichidelor in restul compartimentului si poate pastra rafturile curate pentru o perioada mai lunga de timp.

 

Mod vacanta

Aceasta functionalitate este extrem de utila atunci cand plecati de acasa pentru perioade mai lungi de timp si nu aveti nevoie de racirea alimentelor din partea superioara a combinei frigorifice. Odata activat modul vacanta, temperatura din congelator va fi setata automat, iar circuitul de racire a frigiderului va fi oprit, iar pe panoul de control se va aprinde pictograma de inchidere (OFF).

 

Alarma temperatura

Alarma de temperatura se declanseaza atunci cand in compartimentul de congelare a patruns prea mult aer cald si alimentele congelate sunt in pericol. Daca sunt alimente care s-au dezghetat partial, va recomandam sa nu le recongelati.

 

Agent de racire R600a

Nivel de zgomot (dB) 40 dB

Clasa energetica A++

Numar compresoare 2

Autonomie fara curent 11 h

Tip panou de comanda Electronic

Clasa climatica SN/N/ST/T

Consum anual energie (kWh) 372 kWh

Culoare Inox

Frigider

Volum net frigider 389

Sistem de racire frigider No Frost Da

Material rafturi Sticla securizata

Congelator

Sistem de racire congelator No Frost Da

Volum net congelator 216

NobeLTek
NSBS605A++

Referinte specifice

Ai folosit acest produs?
Nu au fost găsite recenzii

produse similare