Dicota messenger bag eco move m-surface, rucsac (negru, până la 38,1 cm (15 inchi))

Dicota messenger bag eco move m-surface, rucsac (negru, până la 38,1 cm (15 inchi))



Rucsacul Eco Dual GO vă protejează în mod optim laptopul Surface datorită compartimentului căptușit pentru notebook. Partiția completă se înfășoară protector în jurul notebook-ului Surface și se ajustează automat la dimensiuni de până la 15". Slotul pentru tablete oferă protecție fiabilă pentru dispozitive de până la 12,9". Transformă într-o clipă geanta dintr-o servietă într-un rucsac, cu curele de rucsac depozitabile și o curea de umăr căptușită, detașabilă. Compartimentul principal spațios este împărțit astfel încât documentele și accesoriile să poată fi depozitate separat. Compartimentul principal poate fi extins cu fermoar pentru și mai mult spațiu de depozitare. Există și un buzunar din plasă în compartimentul principal, în care sticla de băut poate fi depozitată. Compartiment deschis, extensibil pentru echipamente sportive precum pantofi, cască sau saltea de yoga, cu buzunare laterale elastice și cârlige metalice pentru fixare. Buzunarul frontal cu buzunare practice îți organizează accesoriile mobile precum smartphone-uri, pixuri sau încărcătoare. Buzunar ascuns cu fermoar pentru pașaport, portofel etc. Geanta este realizată din material hidrofug pentru a proteja conținutul chiar și în zilele ploioase. Acest lucru face din rucsacul Eco Dual GO geanta perfectă pentru oricine călătorește mult și dorește să sprijine reutilizarea rațională a sticlelor PET cu o soluție de transport ecologică. Geanta este confectionata din material hidrofug pentru a proteja continutul chiar si in zilele ploioase. Acest lucru face din rucsacul Eco Dual GO geanta perfectă pentru oricine călătorește mult și dorește să sprijine reutilizarea rațională a sticlelor PET cu o soluție de transport ecologică. Geanta este confectionata din material hidrofug pentru a proteja continutul chiar si in zilele ploioase. Acest lucru face din rucsacul Eco Dual GO geanta perfectă pentru oricine călătorește mult și dorește să sprijine reutilizarea rațională a sticlelor PET cu o soluție de transport ecologică.

Intreaba Termen / Stoc
 

Deschiderea coletului la livrare

 

Garantie Produse 2 ani

 

info @ topprice.ro

 

Returnează în termen de 14 de zile

 

Securitatea datelor colectate si procesate


grup țintă Unisex
potrivit pentru Notebook
domeniul de aplicare Job, stil de viață, călătorii, sport
sezonul 2023
purtând stil curea de umăr
Mâner mâner de transport
detaliu curea de umăr căptușită, curea dublă de transport.
fermoar de inchidere
protecție împotriva intemperiilor hidrofugă
material poliester 600D RPE
tip subiecte Compartiment frontal, compartiment secret, compartiment pentru ustensile, suport sticla, buzunar frontal cu buzunare pentru accesorii mobile, compartiment principal spatios cu compartimente pentru documente si accesorii, compartiment deschis extensibil pentru echipament sport, compartiment pentru notebook captusit cu sistem Fitall, compartiment cu fermoar ascuns pentru portofel sau cărți de identitate.
Compartiment pentru notebook Diagonala 38,1 cm (15")
Dimensiune Potrivit pentru notebook-uri de până la 15
compartiment tabletă Diagonală 32,8 cm (12,9")
caracteristică Compatibilă cu orice Surface Pro, Pro X, Laptop, Go, Laptop Go, Laptop SE, Book, Laptop Studio și Duo, rezistent la apă
Informații suplimentare Max. dimensiuni dispozitiv (mm) 385 x 35 x 265 mm
Notă Fabricat din 36,5 sticle PET reciclate
dimensiune Latime exterioara: 310 mm x Inaltime: 425 mm x Adâncime: 160 mm
Greutate 1 kg

DICOTA
D31862-DFS

Referinte specifice

Ai folosit acest produs?
Nu au fost găsite recenzii

produse similare