Trotineta master lights



Noul design al scuterului Master Lights oferă multă distracție la volan. Ghidonul este foarte lat și poate fi reglat în 5 înălțimi diferite pentru o ajustare optimă la copil. Sistemul de blocare comutabil al direcției și mânerele ergonomice fac să înveți să conduci ușor și sigur. Deck-ul din compozit bi-injectat extra lung și lat, cu centru moale și confortabil din spumă EVA, pe o structură joasă, armată cu metal, suportă până la 50 kg. Trenul de rulare cu rulmenți cu bile ABEC 5 este utilizat pentru un control optim. Master Lights are, de asemenea, o frână pe roată spate foarte lungă și lată și roți din PU turnate cu rebound foarte mare, cu funcție de lumină în față (fără baterie) în 120 mm și 80 mm. După conducere, Master Lights poate fi pliat cu ușurință folosind sistemul patentat de pliere.

Intreaba Termen / Stoc
 

Deschiderea coletului la livrare

 

Garantie Produse 2 ani

 

info @ topprice.ro

 

Returnează în termen de 14 de zile

 

Securitatea datelor colectate si procesate

Conținut/Echipament Scuter pliabil, ghidon reglabil pe înălțime, blocare comutabilă a direcției, mânere TPR, punte coborâtă cu acoperire EVA și TPR, frână roată spate, roți PU Super High Rebound cu funcție de lumină, 120 mm și 80 mm, rulmenți cu bile ABEC 5
varsta recomandata de la 4 ani la 9 ani
grup țintă Copii de grădiniță, școlari
scutere de tip vehicul
capacitate de transport 50 kg
tricicletă de construcție
Avertismente Atentie: Nu este potrivit pentru persoane cu greutatea peste 50 kg!
Atenție: purtarea echipamentului individual de protecție (cască, genunchiere, cotiere și suporturi pentru încheietura mâinii) este insistent recomandată. Atenție: pericol de cădere, vă rugăm să utilizați cu precauție. Această jucărie necesită o mare dexteritate pentru a evita căderile și coliziunile cu terți. A nu se utiliza pe drumurile publice.
prezintă role luminoase în față
dimensiune Lățime: 370 mm x Înălțime: 940 mm x Adâncime/Lungime: 610 mm
greutate 3,2 kg

GLOBBER
662-120-2

Referinte specifice

Ai folosit acest produs?
Nu au fost găsite recenzii

produse similare