HUDORA Big Wheel Air 230, Trotineta (negru/aluminiu)

HUDORA Big Wheel Air 230, Trotineta (negru/aluminiu)



Scuterul HUDORA BigWheel Air 230 este potrivit pentru aproape orice teren cu cele două anvelope mari. Anvelopele pneumatice sunt, de asemenea, care absorb șocul și sunt plăcute la condus. Roțile mari de la HUDORA combină sportivitatea cu confortul la volan. HUDORA Big Wheel Air este pliabil și ușor, agil și confortabil. Anvelopele pneumatice mari, care absorb șocul, sunt montate pe jante ușoare din aluminiu. O capcană de murdărie în spate și față menține hainele curate - astfel încât acest scuter este potrivit și pentru naveta zilnică la serviciu. HUDORA BigWheel Air are o punte din aluminiu de înaltă calitate, cu aripi întărite și un ghidon pliabil, reglabil pe înălțime. Mânerele confortabile anti-șoc minimizează vibrațiile și maximizează confortul de călătorie. Echipamentul acestui scuter din aluminiu cu sonerie, reflectoare și suport îndeplinește cele mai înalte cerințe.

Intreaba Termen / Stoc
 

Deschiderea coletului la livrare

 

Garantie Produse 2 ani

 

info @ topprice.ro

 

Returnează în termen de 14 de zile

 

Securitatea datelor colectate si procesate


seria Big Wheel Air
Conținut/Echipament Plată din aluminiu de înaltă calitate cu aripi întărite, anvelope pneumatice pe jante din aluminiu, față 230 mm Ø, spate 205 mm Ø, clapete de noroi față și spate, frână de frecare a roților din spate, mecanism de pliere robust, ghidon reglabil pe înălțime de la 88 până la 106,5 cm, mânere confort anti-șoc, suport, reflectoare Ghidon și punte, clopoțel, rulmenți ABEC 5, crom
grup țintă Adult
scutere de tip vehicul
material metal
capacitate de transport 120 kg
constructie pe doua roti
Avertismente Pentru propria dumneavoastră siguranță, asigurați-vă că purtați îmbrăcăminte de protecție adecvată. Purtați echipament individual de protecție! Aceasta include cel puțin: protecție pentru mâini/încheieturi, protecție pentru genunchi, protecție pentru cap și pentru cot. Nu ar trebui să călăriți fără pantofi! Scuterul este potrivit doar pentru o persoană. Folosiți scuterul numai pe suprafețe adecvate care ar trebui să fie netede, curate, uscate și cât mai ferite de alți utilizatori ai drumului. Evitați terenul în pantă. Cu o utilizare continuă, frânele se pot încălzi! Fiți întotdeauna atenți cu ceilalți oameni. Asigurați-vă că suportul este pliat bine în timpul conducerii. Nu conduceți în amurg, noaptea sau în condiții de vizibilitate slabă. Trotineta nu este potrivită pentru sărituri. Înainte de a utiliza scuterul, verificați limitarea zonei de utilizare de către reglementările rutiere aplicabile. Este potrivit pentru circulația pe trotuare. Înainte de fiecare călătorie, verificați funcționalitatea dispozitivelor de frânare! Supravegheați copiii când utilizați.
caracteristică Bandă de rulare foarte mare aprox. 35 x 14 cm, latime ghidon aprox. 47,4 cm
Accesorii disponibile Curea de umar reglabila
dimensiune Lățime: 480 mm x Înălțime: 1.065 mm x Adâncime/Lungime: 1.010 mm
Greutate 6 kg

HUDORA
14031

Referinte specifice

Ai folosit acest produs?
Nu au fost găsite recenzii