Trotineta din aluminiu air 250



Scooter Air 250 este fabricat din aluminiu de înaltă calitate, cu furcă ranforsată pentru roată din față și are o capacitate de încărcare de 100 kg. Puntea XL coborâtă măsoară 58 x 12 cm. Inaltimea ghidonului este reglabila intre 77 - 97 cm. Anvelopele confort de 205 mm plus pneumatice cu supapă auto și profil stradal asigură confort. Jantele sunt fabricate din PP cu armare din nailon. Trotineta este echipată cu rulmenți cu bile ABEC 7, o pedală de frână anti-alunecare cu logo ștampilat și un suport. Datorită unui mecanism optimizat, trotineta poate fi pliată cu ușurință împreună.

Intreaba Termen / Stoc
 

Deschiderea coletului la livrare

 

Garantie Produse 2 ani

 

info @ topprice.ro

 

Returnează în termen de 14 de zile

 

Securitatea datelor colectate si procesate

limba germana
Conținut/Echipament Trotineta pliabilă din aluminiu, furcă frontală întărită, tablă XL coborâtă, pedală de frână anti-alunecare, ghidon reglabil în înălțime 77-97 cm, rulmenți cu bile Abec 7, anvelope pneumatice de 205 mm, jante PP cu întărire din nailon, suport
scutere de tip vehicul
capacitate de transport 100 kg
constructie pe doua roti
Avertismente Atentie: Nu este potrivit pentru persoane peste 100 kg!
Atenție: purtarea echipamentului individual de protecție (cască, genunchiere, cotiere și suporturi pentru încheietura mâinii) este insistent recomandată. Atenție: pericol de cădere, vă rugăm să utilizați cu precauție. Acest produs necesită o mare dexteritate pentru a evita căderile și coliziunile cu terți. Greutatea utilizatorului: 35 până la 100 kg max.
greutate 4 kg

Muuwmi
464

Referinte specifice

Ai folosit acest produs?
Nu au fost găsite recenzii

produse similare