Epson cw-c4000e (mk)



Epson CW-C4000e (mk), Cu jet de cerneală, 1200 x 1200 DPI, 102 mm/sec, Prin cablu, Alb

Intreaba Termen / Stoc
 

Deschiderea coletului la livrare

 

Garantie Produse 2 ani

 

info @ topprice.ro

 

Returnează în termen de 14 de zile

 

Securitatea datelor colectate si procesate

Calitate de imprimare ridicată
C4000 este o imprimantă pentru etichete cu printare în patru colori, care imprimă la o calitate superioară, indiferent de dimensiunea şi materialul etichetelor. Aceste imprimante pentru etichete oferă calitate superioară, rezoluție înaltă, imprimare în patru culori ca echipare standard; împreună cu funcționalitatea de potrivire a culorilor (profilul ICC și instrumentul de potrivire a culorilor spot) pentru a obține etichete color cu volume variabile, impresionante, de impact.

Ușor de utilizat
C4000 este o imprimantă pentru etichete foarte intuitivă, care poate fi folosită imediat după ce este scoasă din cutie. Un panou de afișare LCD mare (2,7 inci) simplifică operarea. Rolele pentru mediile de tipărire pot fi înlocuite şi schimbate cu uşurinţă. Modelul este prevăzut şi cu un auto-cutter, care poate fi înlocuit cu uşurinţă fără a fi necesară o vizită a inginerului.

Integrare şi conectivitate simple
Gama C4000 este ușor de integrat și conectat la sistemele existente. Driverele sunt disponibile pentru ESC Label, Linux și Mac. Noul nostru sistem SDK pentru IOS şi Android permite imprimarea simplă şi intuitivă de tablete, iar adăugarea dongle-ului Wi-Fi opţional vă oferă posibilitatea de a imprima de oriunde, oricând

Cerneală neagră mată
Creaţi text şi imagini de culoare neagră clare și bine definite, pe medii de tipărire mate pentru etichete şi imagini bogate pe medii de tipărire simple.

Cerneluri durabile
Datorită cartuşelor individuale de cerneală pe bază de pigmenţi, puteţi crea etichete detaliate, cu uscare rapidă, care sunt rezistente la pete, apă şi decolorare.

Epson CW-C4000e (mk). Tehnologia tipăririi: Cu jet de cerneală, Rezoluţia maximă: 1200 x 1200 DPI, Viteza de imprimare: 102 mm/sec. Tehnologia de conectare: Prin cablu. Culoarea produsului: Alb
EPSON
C31CK03102MK

Fisa tehnica

Ecran
LCD
Culoare
Da
Port USB
da
Culoarea produsului
Alb
Tehnologia tipăririi
Cu jet de cerneală
Rezoluţia maximă
1200 x 1200 DPI
Tehnologia de conectare
Prin cablu
Viteza de imprimare
102 mm/sec
Lățime maximă imprimare
10,8 cm

Referinte specifice

Ai folosit acest produs?
Nu au fost găsite recenzii

produse similare