Imprimantă de etichete dymo labelwriter 550 valuepack (negru/gri, usb, 2147591, inclusiv 4 role de etichete dymo originale)

Imprimantă de etichete dymo labelwriter 550 valuepack (negru/gri, usb, 2147591, inclusiv 4 role de etichete dymo originale)



LabelWriter 550 este o soluție eficientă și rentabilă pentru etichetarea profesională în aplicații de expediere, arhivare sau gestionarea vizitatorilor. Recunoașterea automată a etichetelor facilitează alegerea tipului potrivit de etichetă: dimensiunea, tipul și culoarea etichetelor încărcate în prezent pot fi văzute dintr-o privire în orice moment. De asemenea, arată câte etichete sunt încă disponibile pentru imprimare. LabelWriter 550 folosește tehnologia termică directă pentru imprimare, eliminând nevoia de cerneală și toner. Produce până la 62 de etichete pe minut și acceptă personalizarea etichetelor de pe un PC sau Mac. Ieșirea este cu o rezoluție de până la 300 x 300 dpi. Pe lângă dispozitivul principal, acest ValuePack conține deja 4 role de etichete Dymo originale.

Intreaba Termen / Stoc
 

Deschiderea coletului la livrare

 

Garantie Produse 2 ani

 

info @ topprice.ro

 

Returnează în termen de 14 de zile

 

Securitatea datelor colectate si procesate

LabelWriter 550 ValuePack, Etikettendrucker
Dymo
2147591

Referinte specifice

Ai folosit acest produs?
Nu au fost găsite recenzii

produse similare