Epson tm-h6000v-203: serial, white, no psu

Epson tm-h6000v-203: serial, white, no psu



Epson TM-H6000V-203: Serial, White, No PSU, Termal, Imprimantă POS, 180 x 180 DPI, 5,7 lps, 17,8 cpi, 8,3 cm

Intreaba Termen / Stoc
 

Deschiderea coletului la livrare

 

Garantie Produse 2 ani

 

info @ topprice.ro

 

Returnează în termen de 14 de zile

 

Securitatea datelor colectate si procesate

Mai multă productivitate
Fiind ideală pentru medii solicitante, imprimanta TM-H6000V oferă o gamă de funcții care ajută firmele să-și sporească eficiența. Imprimă la viteze de până la 350 mm/s¹, oferă o procesare rapidă a cecurilor și un sistem rapid de tăiere automată.

Fiabilă și eficientă
În mediile cu ritm rapid, reducerea perioadelor de inactivitate este esențială. TM-H6000V este o soluție fiabilă, cu o imprimantă termică eficientizată pentru 200 km de chitanțe, iar sistemul său de tăiere automată poate realiza trei milioane de tăieri.

Gamă largă de funcții de conectivitate
Echipamentul TM-H6000V a fost creat pentru a gestiona cu ușurință toate tipurile de soluții POS. Este suficient de flexibil pentru a se adapta la cerințele retail-ului modern, inclusiv Server Direct Print (SDP), pentru a imprima și afișa date din servere externe, precum și mai multe interfețe pentru coexistența tabletelor și PC-urilor.

Fiți la curent cu tendințele de pe piața POS-urilor
Căutați o imprimantă rezistentă, ușor și rapid de configurat? Imprimarea ePOS, afișarea ePOS și etichetarea NFC fac posibilă integrarea noilor funcționalități pentru casele de marcat și permit configurarea rapidă a sistemului POS cu tabletă.

Epson TM-H6000V-203: Serial, White, No PSU. Tehnologia tipăririi: Termal, Tipul: Imprimantă POS, Rezoluţia maximă: 180 x 180 DPI. Diametrul maxim de roll: 8,3 cm. Tehnologia de conectare: Prin cablu & Wireless, Conector USB: USB Tip-A / USB Tip-B, Tipul de interfata serial: RS-232. Nivel intensitate sunet (imprimare): 55 dB, Durabilitate Autocutter: 3 millioane de taieturi, Ţara de origine: China. Culoarea produsului: Alb
EPSON
C31CG62203

Fisa tehnica

Port USB
da
Culoarea produsului
Alb
Tipul
Imprimantă POS
Tehnologia tipăririi
Termal
Tehnologia de conectare
Prin cablu & Wireless
Ethernet LAN
Da
Interfață în serie
Da

Referinte specifice

Ai folosit acest produs?
Nu au fost găsite recenzii

produse similare