Epson tm-m30ii-sl (512) 203 x 203 dpi prin cablu termal imprimantă pos

Epson tm-m30ii-sl (512) 203 x 203 dpi prin cablu termal imprimantă pos



Epson TM-m30II-SL (512), Termal, Imprimantă POS, 203 x 203 DPI, 250 mm/sec, 8,3 cm, 8 cm

Intreaba Termen / Stoc
 

Deschiderea coletului la livrare

 

Garantie Produse 2 ani

 

info @ topprice.ro

 

Returnează în termen de 14 de zile

 

Securitatea datelor colectate si procesate

Conectivitate avansată
Perifericele precum scanerele, tastaturile şi scalele, se pot conecta direct la TM-m30II-SL şi pot transmite datele direct pe tabletă. De asemenea, include o conectivitate îmbunătățită (USB și Ethernet) și funcționalitatea inteligentă Server Direct Print (SDP) și Cloud (OMS). De asemenea, poate accepta afișajul color pentru clienți Epson DM-D70. Funcția „Sincronizare și încărcare” furnizează dispozitivelor Android1 sau iOS energie și date printr-un singur cablu.

Compactă şi elegantă
Are un design discret și o clemă glisantă care permite fixarea sigură a tuturor dispozitivelor tip tabletă. De asemenea, dispozitivul poate fi instalat atât orizontal, cât și vertical pentru a permite gestionarea mai eficientă a spațiului… există chiar și o opțiune de suspendare pe perete.

Ușor de utilizat și fiabilă
Expertiza Epson legată de POS a dus la o calitate de neegalat a structurii și la o funcționalitate rafinată, întrucât fiecare componentă a fost dezvoltată în mod special pentru ușurința de utilizare.

Epson TM-m30II-SL (512). Tehnologia tipăririi: Termal, Tipul: Imprimantă POS, Rezoluţia maximă: 203 x 203 DPI. Diametrul maxim de roll: 8,3 cm, Lățime maximă imprimare: 8 cm. Tehnologia de conectare: Prin cablu, Conector USB: USB Tip-A / USB Tip-B. Întretimp între eşecuri: 360000 h, Durabilitate Autocutter: 2,2 millioane de taieturi. Culoarea produsului: Negru
EPSON
C31CH63512

Fisa tehnica

Port USB
da
Wi-Fi
Nu
Culoarea produsului
Negru
Tipul
Imprimantă POS
Tehnologia tipăririi
Termal
Tehnologia de conectare
Prin cablu
Ethernet LAN
Da
Tip de sursă de curent
AC
Interfață în serie
Nu

Referinte specifice

Ai folosit acest produs?
Nu au fost găsite recenzii

produse similare