Epson labelworks lw-k400

Epson labelworks lw-k400



Epson LabelWorks LW-K400, QWERTY, 180 x 180 DPI, 6 mm/sec, AA, Negru

Intreaba Termen / Stoc
 

Deschiderea coletului la livrare

 

Garantie Produse 2 ani

 

info @ topprice.ro

 

Returnează în termen de 14 de zile

 

Securitatea datelor colectate si procesate

Introducere uşoară a textului
Ecranul LCD luminos şi tastatura integrată facilitează introducerea de text în orice condiţii de luminozitate. Sunt disponibile fonturi foarte mari, însă textul poate fi, de asemenea, optimizat automat pentru a se potrivi cu dimensiunea de etichetă dorită.

Mai puţine pierderi

Benzile mai lungi de până la nouă metri determină un cost total de exploatare redus, iar marginile pot fi tăiate acum la un milimetru, reducând în mod semnificativ pierderile.

Imprimare mai rapidă a etichetelor
Cu ajutorul cuţitului manual integrat, caracteristica Cut & Print imprimă următoarea etichetă dintr-o serie predefinită atunci când detectează că utilizatorul a tăiat eticheta anterioară, economisind, astfel, timp. LW-K400 are, de asemenea, o memorie internă integrată, astfel că proiectele anterioare pot fi accesate rapid.

Mai multe opţiuni
LW-K400 oferă acum un număr incredibil de 780 de simboluri diferite pentru orice scenariu şi, în acelaşi timp, este disponibilă o gamă largă de benzi LK, inclusiv magnetice, termorezistente, cu strălucire în întuneric, reflectorizante, cu transfer termic şi cu tub termoretractil (HST). LW-K400 include, de asemenea, şabloane noi pentru benzi satinate şi design-uri îmbunătăţite pentru etichetele destinate cablurilor.

LW-K400 este modelul nostru standard, echipat cu adaptor CA. Sunt, de asemenea, disponibile modelele LW-K400L, fără adaptor CA, şi LW-K400VP, cu adaptor CA, geantă de transport şi o husă de protecţie. Bateriile nu sunt incluse.

Epson LabelWorks LW-K400. Schemei de tastatură: QWERTY. Rezoluţia maximă: 180 x 180 DPI, Viteza de imprimare: 6 mm/sec. Tip baterie: AA. Culoarea produsului: Negru
EPSON
C51CB70320

Fisa tehnica

Ecran
LCD
Culoarea produsului
Negru
Rezoluţia maximă
180 x 180 DPI
Viteza de imprimare
6 mm/sec

Referinte specifice

Ai folosit acest produs?
Nu au fost găsite recenzii

produse similare