Jucărie de construcție lego 71770 ninjago, dragonul de aur a lui zane

Jucărie de construcție lego 71770 ninjago, dragonul de aur a lui zane



Luați-vă pe cer pentru aventuri aeriene incitante și recreați scene de acțiune din serialul TV NINJAGO: Crystallized cu acest set de jucării LEGO NINJAGO Jetul cu dragon auriu al lui Zane (71770). Impozantul avion NINJAGO are un cockpit cu minifigurină ninja și aripi aurii extinse care transformă avionul într-o stea ninja zburătoare. Setul LEGO NINJAGO include 3 minifigurine: Dragonul de aur Cole cu 2 aripi de dragon aurii cu țepi, Zane de Aur și generalul Vangelis pentru duelurile strânse între bine și rău pe cerul orașului NINJAGO. Maleficul general Vangelis a furat coasa elementară de aur a lui Cole și depinde de copii să o recupereze! Micii ninja se pot pregăti pentru luptă trecând avionul în modul dragon auriu și extinzând aripile, făcându-l să arate ca o stea ninja zburătoare fantastică. Numai ei pot împiedica Orașul NINJAGO să fie infestat cu cristalele dăunătoare! Seturile LEGO NINJAGO îi duc pe copii într-o lume captivantă a acțiunii, în care pot face echipă cu Cole, Kai, Nya și întregul echipaj de ninja pentru a se confrunta cu o trupă periculoasă de răufăcători și aventură cu o varietate extinsă de mașini, mașini, pentru a experimenta dragoni și temple. Această jucărie cu avion este un cadou grozav de ziua de naștere sau de Crăciun pentru copiii cu vârsta peste 7 ani. Nya și întregul echipaj de ninja își pot uni forțele pentru a înfrunta o bandă periculoasă de răufăcători și aventură cu o varietate extinsă de mașini, mașini, dragoni și temple. Această jucărie cu avion este un cadou grozav de ziua de naștere sau de Crăciun pentru copiii cu vârsta peste 7 ani. Nya și întregul echipaj de ninja își pot uni forțele pentru a înfrunta o bandă periculoasă de răufăcători și aventură cu o varietate extinsă de mașini, mașini, dragoni și temple. Această jucărie cu avion este un cadou grozav de ziua de naștere sau de Crăciun pentru copiii cu vârsta peste 7 ani.

Intreaba Termen / Stoc
 

Deschiderea coletului la livrare

 

Garantie Produse 2 ani

 

info @ topprice.ro

 

Returnează în termen de 14 de zile

 

Securitatea datelor colectate si procesate

seria ninja merge
piese 258 bucati
Conținut/Echipament Minifigurine Cole & Zane, jet de jucărie cu cabina pentru minifigurină și aripi extinse. 3 minifigurine: Dragonul de aur Cole cu 2 aripi de dragon de aur cu vârfuri, Gold Zane și generalul Vangelis și arme de aur: 2 săbii, stele ninja, 2 coase și multe altele.
varsta recomandata de la 7 ani
grup țintă școlari, tineri
material plastic
Avertismente Atenție: Nu este potrivit pentru copiii sub 36 de luni!
Atenție: Pericol de sufocare din cauza pieselor mici care pot fi înghițite!
Mai multe informații Jetul ninja are peste 7 cm înălțime, 26 cm lungime și 30 cm lățime. După ce se joacă, avionul cool poate rămâne pur și simplu expus în camera copiilor.
dimensiune Lățime: 191 mm x Înălțime: 59 mm x Adâncime/Lungime: 354 mm
Greutate 490 grame

LEGO
71770

Referinte specifice

Ai folosit acest produs?
Nu au fost găsite recenzii

produse similare