Jucărie de construcție lego 60342 city stuntz atacul cu rechinii provocarea cascadorii (inclusiv minifigurină cu motocicleta și cascadorii)

Jucărie de construcție lego 60342 city stuntz atacul cu rechinii provocarea cascadorii (inclusiv minifigurină cu motocicleta și cascadorii)



Acest set LEGO City include tot ce au nevoie copiii pentru a construi Provocarea Grove Assault și o motocicletă de jucărie cu volantă. Copiii lansează LEGO Stunt Bike și Stunt Racer în timp ce ocolesc figura scheletului și învârt Hairad pentru a lovi butoaiele și a deschide un cufăr de comori ascuns al piraților. Cele 2 minifigurine, inclusiv Chuck D. Goldberg din serialul TV LEGO City - Adventures și un pirat LEGO, oferă ore de joc de rol imaginativ. Jucăriile LEGO City Stuntz îi pun pe copii chiar în mijlocul acțiunii și le permit să joace un joc de rol realist cu clădiri, vehicule și personaje. Jucăria pentru vârsta de 5 ani în sus vine cu instrucțiuni de construcție pas cu pas, astfel încât copiii să înceapă să construiască imediat și să se simtă încrezători.

Intreaba Termen / Stoc
 

Deschiderea coletului la livrare

 

Garantie Produse 2 ani

 

info @ topprice.ro

 

Returnează în termen de 14 de zile

 

Securitatea datelor colectate si procesate

seria City
piese 122 bucati
Conținut/Echipament Setul include o motocicletă de jucărie cu volantă, roată de rechin și alte accesorii precum diamante, o cutie de scule, o hartă, butoaie și un cufăr de comori, 2 minifigurine LEGO, inclusiv Chuck D. Goldberg din LEGO City - Adventures the Serial TV pirat și o figură schelet.
varsta recomandata de la 5 ani
grup țintă Copii de grădiniță, școlari
material plastic
Avertismente Atenție: Nu este potrivit pentru copiii sub 36 de luni!
Atenție: Pericol de sufocare din cauza pieselor mici care pot fi înghițite!
Mai multe informații Shark Attack Stunt Challenge măsoară peste 7" (19 cm) înălțime, 10" (26 cm) lățime și 3" (9 cm) adâncime.
dimensiune Lățime: 262 mm x Înălțime: 61 mm x Adâncime/Lungime: 191 mm

LEGO
60342

Referinte specifice

Ai folosit acest produs?
Nu au fost găsite recenzii

produse similare