Jucărie de construcție lego 76407 cabană urlată și salcie pioritoare harry potter



Fanii Harry Potter pot recrea scene magice din Harry Potter și Prizonierul din Azkaban cu setul LEGO Harry Potter Cabană urlată și Salcie care urla (76407). Această jucărie de construcție Harry Potter reunește 2 dintre cele mai populare locații din filmele Harry Potter: Cabana Urlatoare și Salcia Păitoare. Tinerii vrăjitoare, vrăjitori și muggle pot recrea diverse scene din Harry Potter și Prizonierul Azkaban și pot experimenta noi aventuri nesfârșite în Lumea Vrăjitorilor cu 6 minifigurine emblematice LEGO Harry Potter: Harry, Hermione Granger, Ron Weasley, Sirius Black și Peter Pettigrew Remus Lupin. Copiii pot face un pasaj secret spre casa LEGO pentru a-l salva pe Ron. Salcia Crăcioasă își balansează ramurile în mișcare și o apucă pe Hermione în timp ce Harry încearcă să-și salveze prietenul. Dar copiii trebuie să fie atenți! Este lună plină și Remus Lupin se transformă într-un vârcolac. Acest set LEGO Harry Potter include, de asemenea, 4 elemente de cărți surpriză aleatorii (16 în total) pe care copiii le pot colecta. Cu aplicația LEGO gratuită Instrucțiuni de construcție, copiii pot vedea, mări și roti modelul pe măsură ce se construiește. Întreaga lume a magiei este recreată în stil LEGO. Acest set este perfect pentru a adăuga la colecție sau pentru a surprinde un mic vrăjitor sau vrăjitoare cu un cadou Harry Potter pentru copiii cu vârsta de peste 9 ani. Cu aplicația LEGO gratuită Instrucțiuni de construcție, copiii pot vedea, mări și roti modelul pe măsură ce se construiește. Întreaga lume a magiei este recreată în stil LEGO. Acest set este perfect pentru a adăuga la colecție sau pentru a surprinde un mic vrăjitor sau vrăjitoare cu un cadou Harry Potter pentru copiii cu vârsta de peste 9 ani. Cu aplicația LEGO gratuită Instrucțiuni de construcție, copiii pot vedea, mări și roti modelul pe măsură ce se construiește. Întreaga lume a magiei este recreată în stil LEGO. Acest set este perfect pentru a adăuga la colecție sau pentru a surprinde un mic vrăjitor sau vrăjitoare cu un cadou Harry Potter pentru copiii cu vârsta de peste 9 ani.

Intreaba Termen / Stoc
 

Deschiderea coletului la livrare

 

Garantie Produse 2 ani

 

info @ topprice.ro

 

Returnează în termen de 14 de zile

 

Securitatea datelor colectate si procesate

seria Harry Potter
piese 777 piese
Setul de conținut/echipament include Cabană Urlatoare și Salcie Păitoare cu funcții de rotație și ramuri în mișcare. 6 minifigurine LEGO Harry Potter: Harry Potter, Hermione Granger, Ron Weasley, Sirius Black, Peter Pettigrew și Remus Lupin, plus o minifigurină vârcolac, 2 figurine de animale: câine și șobolan. 4 elemente de hartă surpriză aleatoare (16 în total).
varsta recomandata de la 9 ani
grup țintă școlari, tineri
material plastic
Avertismente Atenție: Nu este potrivit pentru copiii sub 36 de luni!
Atenție: Pericol de sufocare din cauza pieselor mici care pot fi înghițite!
caracteristică Cu aplicația gratuită LEGO Instrucțiuni de construcție, copiii pot vedea, mări și roti modelul pe măsură ce se construiește.
Mai multe informații Howling Shack măsoară peste 9" (24 cm) înălțime, 5" (14 cm) lățime și 3" (10 cm) adâncime. Salcia Pârâitoare are peste 17 cm înălțime.
dimensiune Lățime: 282 mm x Înălțime: 61 mm x Adâncime/Lungime: 480 mm
greutate 1 kg

LEGO
76407

Referinte specifice

Ai folosit acest produs?
Nu au fost găsite recenzii

produse similare