Bruder scania r seria camion transport cherestea cu macara de incarcare, prindere si 3 busteni, model vehicul

Bruder scania r seria camion transport cherestea cu macara de incarcare, prindere si 3 busteni, model vehicul



Silvicultură a cunoscut o renaștere de ani de zile datorită extracției de materii prime regenerabile. Numeroasele vehicule forestiere BRUDER sunt completate de noul camion de transport de lemn Scania pentru a transporta materiile prime extrase pe distanțe mai lungi pe drum. La fel ca prototipul de dimensiune completă, camionul Scania are o macara de încărcare montată în spatele cabinei. Macaraua de încărcare este echipată cu un suport pentru bușteni pentru deplasarea buștenilor. Suportul pentru bușteni poate fi blocat în poziția deschisă. Dacă se prinde un buștean, prinderea pentru bușteni este coborâtă pe el și prinderea se închide automat când este atins în mijloc. Un exemplu de funcționalitate a acestui camion. Alte puncte de atracție sunt suporturile macaralei care pot fi ridicate și coborâte, precum și lanțurile folosite pentru a asigura încărcătura pe suporturile platformei de încărcare. Desigur, suporturile pot fi și pliate pentru a încărca lemnul din lateral. Camionul poate fi descărcat înapoi prin înclinarea platformei de încărcare.

Intreaba Termen / Stoc
 

Deschiderea coletului la livrare

 

Garantie Produse 2 ani

 

info @ topprice.ro

 

Returnează în termen de 14 de zile

 

Securitatea datelor colectate si procesate

scara 1:16
vehicul SCANIA seria R
camion scenariu
Conținut/Echipament Cabina șofer: geamuri din cabină din plastic transparent și indestructibil, oglinzi exterioare rabatabile, uși care se pot deschide; Caroseria vehiculului: Grip pentru lemn cu inchidere automata, suporturi rabatabile pentru tuburi cu lanturi metalice blocabile, suporturi extensibile, zona de incarcare inclinabila, atasare macara pivotanta la 360°, suporturi de incarcare rabatabile si detasabile; Șasiu: anvelope de rulare; Mișcare/funcție: macara de încărcare de lucru cu grab
varsta recomandata de la 4 ani
grup țintă Copii de grădiniță, școlari
material plastic
Avertismente Atenție: Nu este potrivit pentru copiii sub 36 de luni!
Atenție: Pericol de sufocare din cauza pieselor mici care pot fi înghițite!
Accesorii opționale Pot fi echipate cu modulul de lumină și sunet (nr. 02801) pentru a completa jocul (nu este inclus în pachetul de livrare)
dimensiune Lățime: 188 mm x Înălțime: 270 mm x Adâncime/Lungime: 545 mm
greutate 2,7 kg

bruder
03524

Referinte specifice

Ai folosit acest produs?
Nu au fost găsite recenzii

produse similare