Playmobil 70635 1.2.3 insulă de baie aqua cu tobogan cu apă, jucărie de construcție

Playmobil 70635 1.2.3 insulă de baie aqua cu tobogan cu apă, jucărie de construcție



Splish, splash, water nonsens! Cu PLAYMOBIL 1.2.3 AQUA vă puteți distra stropind. Fie în piscina pentru copii, fie în cadă: Cu insula de scăldat cu tobogan cu apă, distracția și jocurile sunt la ordinea zilei. După o plimbare exuberantă cu barca, îndreptați-vă spre debarcader și apoi coborâți toboganul cu apă. Acum barca este umplută cu apă și apa rece este turnată pe semnul roșu de pe balansoar. Dacă în jgheab este suficientă apă, balansoarul se înclină și silueta alunecă în jos. Pare atât de amuzant încât până și mica caracatiță se târăște din ascunzătoarea ei. Setul de jucării conține două figurine PLAYMOBIL 1.2.3, o caracatiță, o insulă de scăldat cu tobogan cu apă și o barcă. Seturile de joacă de la PLAYMOBIL 1.2.3 AQUA promovează abilitățile motorii fine și înțelegerea conexiunilor într-un mod ludic. Cu ajutorul elementelor marcate cu roșu, fanii apei pot descoperi imediat diversele funcții de joc. Insula plutitoare, barca și caracatița sunt plutitoare.

Intreaba Termen / Stoc
 

Deschiderea coletului la livrare

 

Garantie Produse 2 ani

 

info @ topprice.ro

 

Returnează în termen de 14 de zile

 

Securitatea datelor colectate si procesate

seria 1.2.3
piese 8 bucati
Conținut/Echipament Set de jucării cu două figurine PLAYMOBIL 1.2.3, o caracatiță, o insulă pentru scăldat cu un tobogan cu apă și o barcă.
varsta recomandata de la 18 luni la 4 ani
grup țintă copii mici, copii de grădiniță
material plastic
Mai multe informații Distracție grozavă de baie cu insula plutitoare pentru baie! Turnând cu grijă apă pe punctul roșu, toboganul de apă se înclină astfel încât figura și animalul să poată aluneca (două opțiuni diferite de alunecare). Cu un pui drăguț de caracatiță și o barcă de acostat. Dimensiuni: 21 x 17 x 13 cm (LxPxH).
Accesorii opționale Insula de scăldat poate fi combinată în mod ideal cu setul de jucării 70636 Spinning Wheel with Baby Shark.
dimensiune Lățime: 170 mm x Înălțime: 130 mm x Adâncime/Lungime: 210 mm

PLAYMOBIL
70635

Referinte specifice

Ai folosit acest produs?
Nu au fost găsite recenzii

produse similare