Lego 43206 jucărie de construcție castelul cenușăresei prințesei disney (cu 3 mini păpuși, inclusiv prințesa cenușăreasa)

Lego 43206 jucărie de construcție castelul cenușăresei prințesei disney (cu 3 mini păpuși, inclusiv prințesa cenușăreasa)



Micii prinți și prințese beneficiază de o mulțime de opțiuni de joacă și de inspirație pentru un joc imaginativ cu acest castel de jucărie LEGO Disney Princess Princess Cenușăreasa (43206). Această jucărie pentru vârsta de peste 5 ani le permite copiilor să danseze și să joace scenele lor preferate din film sau să-și inventeze propriile povești. Acest castel LEGO Disney Princess este format dintr-o casă de păpuși cu 3 nivele. Există o sală de bal cu ring de dans rotativ, un studio de îmbrăcăminte unde copiii pot schimba rochia Cenușăresei, un dulap cu o ușă de pisică funcțională și multe altele. Jucăria prințesă include, de asemenea, o mini păpușă Cenușăreasa cu o ținută suplimentară de rochie de bal, mini-păpuși Prințul fermecător și Contesa Tremaine, figuri de animale LEGO Gus și Lucifer și o mulțime de accesorii interesante. Jucăria construibilă Cenușăreasa încurajează jocul creativ și ajută la dezvoltarea unor abilități importante de viață prin joc, cu mini-păpuși detaliate și structură recunoscută. Instrucțiunile digitale interactive de construcție oferă o distracție suplimentară de construcție. Aplicația gratuită LEGO Instrucțiuni de construcție îi ajută pe copii să vizualizeze modelul în timp ce construiesc. Setul este un cadou impresionant pentru orice fan Disney. Instrucțiunile digitale interactive de construcție oferă o distracție suplimentară de construcție. Aplicația gratuită LEGO Instrucțiuni de construcție îi ajută pe copii să vizualizeze modelul în timp ce construiesc. Setul este un cadou impresionant pentru orice fan Disney. Instrucțiunile digitale interactive de construcție oferă o distracție suplimentară de construcție. Aplicația gratuită LEGO Instrucțiuni de construcție îi ajută pe copii să vizualizeze modelul în timp ce construiesc. Setul este un cadou impresionant pentru orice fan Disney.

Intreaba Termen / Stoc
 

Deschiderea coletului la livrare

 

Garantie Produse 2 ani

 

info @ topprice.ro

 

Returnează în termen de 14 de zile

 

Securitatea datelor colectate si procesate

seria prințesa disney
piese 365 bucati
Conținut/Echipament Setul este format dintr-un castel pe 3 nivele, sală de bal cu ring rotativ de dans, dormitor, bucătărie, dressing, dulap cu ușă pentru pisici și alte accesorii. 3 mini-păpuși: Cenușăreasa cu o ținută suplimentară de rochie de bal, Prințul fermecător și Contesa Tremaine și 2 figurine de animale LEGO: Gus și Lucifer.
Varsta recomandata de la 5 ani
grup țintă copii de grădiniță, școlari
material plastic
Avertismente Atenție: Nu este potrivit pentru copiii sub 36 de luni!
Atenție: Pericol de sufocare din cauza pieselor mici care pot fi înghițite!
Mai multe informații Castelul măsoară peste 28 cm înălțime, 25 cm lățime și 11 cm adâncime - acest set este perfect pentru ore nesfârșite de joacă și poate fi expus în camerele copiilor.
dimensiune Lățime: 354 mm x Înălțime: 71 mm x Adâncime/Lungime: 378 mm
greutate 846 grame

LEGO
43206

Referinte specifice

Ai folosit acest produs?
Nu au fost găsite recenzii

produse similare