Lego 76208 marvel super heroes jucărie de construcție barca cu capră

Lego 76208 marvel super heroes jucărie de construcție barca cu capră



Nava de jucărie cu barca cu capră zburătoare a lui Thor din Thor: Love & Thunder este trasă prin aer de legendarii capre, Teeth Grinder și Teeth Barer, care pot fi ridicate de pe sol pentru a împinge nava în timp ce te joci. Răzbunătorii LEGO Marvel sunt la bordul navei, dar când Gorr atacă, supereroii vor avea nevoie de toate abilitățile și armele lor minunate pentru a supraviețui. Această jucărie de construcție pentru copii cu vârsta peste 8 ani include minifigurine LEGO Thor și Mighty Thor și o varietate de arme și accesorii, inclusiv stormbreaker-ul lui Thor, pentru a stârni și mai mult imaginația tinerilor. Când aventurile supereroilor din ziua de azi se termină, copiii pot instala setul LEGO Thor construibil în camera lor. Aplicația gratuită cu instrucțiuni de construcție LEGO oferă distracție suplimentară de construcție cu instrumente intuitive de vizualizare digitală, inclusiv zoom și rotație. Cu instrucțiuni ușor de urmat, nava vikingă, cu personaje emblematice din filmul Marvel Studios Thor: Love & Thunder, este o jucărie ideală pentru vârsta de peste 8 ani.

Intreaba Termen / Stoc
 

Deschiderea coletului la livrare

 

Garantie Produse 2 ani

 

info @ topprice.ro

 

Returnează în termen de 14 de zile

 

Securitatea datelor colectate si procesate


seria Marvel Super Heroes
piese 564 bucati
Conținut/Echipament Navă de jucărie cu o cabină cu un acoperiș care se deschide pentru a accesa camera de joacă din interior, scuturi vikinge, minifigurină LEGO Thor, Mighty Thor cu Stormbreaker, plus Valkyrie, Korg și Gorr cu armele lor, plus alte accesorii, inclusiv o cască, cheie de barcă , stingător, o hartă a New Asgard, sticla și cristal de piatră solară
varsta recomandata de la 8 ani
grupul țintă de școlari
material plastic
Avertismente Atenție: Nu este potrivit pentru copiii sub 36 de luni!
Atenție: Pericol de sufocare din cauza pieselor mici care pot fi înghițite!
Mai multe informații Măsoară peste 10 cm înălțime, 43 cm lungime și 12 cm lățime și se combină cu alte jucării de construcție LEGO Marvel Avengers.
dimensiune Lățime: 120 mm x Înălțime: 100 mm x Adâncime/Lungime: 430 mm

LEGO
76208

Referinte specifice

Ai folosit acest produs?
Nu au fost găsite recenzii

produse similare