Jucărie de construcție lego 71769 ninjago cole's dragon racer



Copiii cu vârsta peste 8 ani își pot recrea scenele preferate din serialul TV NINJAGO: Crystallized cu acest set LEGO NINJAGO 71769 Cole’s Dragon Racer. Cu mașina și figurinele LEGO NINJAGO, cei mici îi pot opri pe inamicii ninja să transforme pe toți cei din orașul NINJAGO în zombi! Setul include o mașină de jucărie cu lame minunate de fulger auriu (care alunecă înainte pentru a comuta în modul de atac cu dragon auriu), 2 împușcători cu stud, 4 anvelope mari, scaune șofer și pasager. Include 4 minifigurine LEGO NINJAGO: Gold Dragon Kai cu aripi de dragon aurii, Golden Cole și 2 inamici ninja periculoși - Generalul Aspheera și un bătăuș al Pietrei Retribuției. Jucăriile LEGO NINJAGO îi transportă pe copii într-o lume captivantă a acțiunii fantastice, unde pot face echipă cu Cole, Kai, Nya și întreaga echipă de ninja se pot uni pentru a înfrunta o mulțime de răufăcători periculoși. Cei mici pot recrea scene epice și bătălii cu mașini, mașini, dragoni și temple. Acest set este cadoul perfect de ziua de nastere sau de Craciun pentru copiii care iubesc masinile de jucarie si jocurile de actiune.

Intreaba Termen / Stoc
 

Deschiderea coletului la livrare

 

Garantie Produse 2 ani

 

info @ topprice.ro

 

Returnează în termen de 14 de zile

 

Securitatea datelor colectate si procesate

seria ninja merge
piese 384 buc
Conținut/Echipament Mașină de jucărie cu 4 anvelope mari, lame de fulger auriu, 2 împușcători și 2 scaune pentru minifigurină. 4 minifigurine (Gold Dragon Kai cu Elemental Nunchaku și Gold Dragon Wings, Golden Cole, Serpent General Aspheera înarmat cu o armă de cristal și un Retribution Stone Brawler cu o sabie).
varsta recomandata de la 8 ani
grup țintă școlari, tineri
material plastic
Avertismente Atenție: Nu este potrivit pentru copiii sub 36 de luni!
Atenție: Pericol de sufocare din cauza pieselor mici care pot fi înghițite!
Mai multe informații Mașina de jucărie Ninja măsoară peste 12 cm înălțime, 26 cm lungime și 14 cm lățime. După ce se joacă, dragonișorul poate rămâne pur și simplu expus în camera copiilor.
dimensiune Lățime: 262 mm x Înălțime: 57 mm x Adâncime/Lungime: 382 mm
greutate 630 grame

LEGO
71769

Referinte specifice

Ai folosit acest produs?
Nu au fost găsite recenzii

produse similare