Vehicul de poliție bruder land rover defender și vehicul model remorcă pentru cai

Vehicul de poliție bruder land rover defender și vehicul model remorcă pentru cai



Grupul operativ de poliție BRUDER a fost format pentru a asigura legea și ordinea. Nou pentru echipă este combinația versatilă de vehicul de poliție Land Rover Defender și remorcă de cai, completă cu ofițer de poliție călare. Calitățile off-road fascinante combinate cu designul atemporal Land Rover fac din versiunea polițistă a BRUDER Defender Station Wagon un vehicul de urgență elegant și funcțional. Pe lângă capotă, care permite vizualizarea detaliată a blocului motor, ușile din spate și laterale pot fi deschise și bancheta banchetei din spate poate fi demontată sau cârligul de remorcă poate fi îndepărtat. Axa față este orientabilă, permițând control jucăuș asupra vehiculului. Versiunea de poliție a modelului Land Rover are modulul Light & Sound, care este echipat cu patru butoane funcționale. Acest vehicul de urgență transportă poliția călare fără efort în toate locațiile. Indiferent dacă patrulează în parc sau la evenimente majore, ofițerul de poliție bworld din partenerul său de încredere este bine echipat pentru fiecare misiune. Calul poate fi încărcat în remorca funcțională cu rampa pliabilă. Un alt acces se face prin ușa laterală.

Intreaba Termen / Stoc
 

Deschiderea coletului la livrare

 

Garantie Produse 2 ani

 

info @ topprice.ro

 

Returnează în termen de 14 de zile

 

Securitatea datelor colectate si procesate

tip vehicul vehicul de urgență
Conținut/Echipament Land Rover Defender cu cabină din plastic transparent, uși care se deschid, roată de rezervă pe hayon, capotă care se deschide. Remorcă pentru cai, polițist cu șapcă, centură, baston, lanternă, pistol, cătușe și radio, cal, modul de lumină și sunet (art. nr. 02802), adaptor pentru trape de acoperiș camion cu opțiune suplimentară de adeziv (nu este inclus la achiziționarea vehiculelor), Standard conector pentru atașare.
varsta recomandata de la 4 ani
material plastic
sunet Da
iluminare Da
Avertismente Atenție: Nu este potrivit pentru copiii sub 36 de luni!
Atenție: Pericol de sufocare din cauza pieselor mici care pot fi înghițite!
caracteristică Butoane de funcționare: 1. zgomot motor, 2. sirena poliției, 3. sirena pompierilor, 4. semnal zgomot, funcție de oprire automată după aprox. 20 de secunde - oprirea imediată a funcției respective prin apăsarea din nou a butonului.
oprire automată
Accesoriile prezinta 3 x baterii LR44
optional Acest set poate fi extins impresionant cu postul de politie bworld (nr. articol 62730) din gama larga BRUDER.

bruder
02588

Referinte specifice

Ai folosit acest produs?
Nu au fost găsite recenzii

produse similare