Jucărie de construcție pentru îngrijirea poneilor LEGO 41696 Friends (Grajd cu figurină de cal, mini figurine Mia și Daniel)

Jucărie de construcție pentru îngrijirea poneilor LEGO 41696 Friends (Grajd cu figurină de cal, mini figurine Mia și Daniel)



Răsfățați iubitorii de animale mici cu jucăria de cal LEGO Friends Îngrijirea poneilor (41696) pentru copii de la 4 ani. Copiii pot învăța cum să construiască cu acest set colorat în timp ce se joacă prin fermă și îngrijesc poneii cu minifigurinele Mia și Daniel. Jucăria grajdului de cai include LEGO Friends Mia și Daniel, o figurină de cal, o placă turnantă pe care să stea calul, accesorii pentru fluturi și măr, plus elemente de îngrijire și un jgheab de adăpare. Copiii pot ajuta poneiul Meringue pe suportul rotativ și îi pot face un duș răcoritor în timp ce se învârte. Ajută-l pe Daniel să pieptene și să tunde coama poneiului pentru a-l face să arate frumos. Și pentru că a fost atât de bună, copiii o pot răsplăti cu un măr! Setul cu animale LEGO de la 4 ani este echipat cu funcții inteligente care asigură o experiență de construcție rapidă și distractivă. Vin cu o cărămidă de pornire utilă - o bază solidă pe care copiii își pot construi setul de joacă robust. Această jucărie fermă LEGO Friends pentru vârsta de 4 ani în sus este un cadou grozav pentru o zi de naștere, Crăciun sau orice altă ocazie.

Intreaba Termen / Stoc
 

Deschiderea coletului la livrare

 

Garantie Produse 2 ani

 

info @ topprice.ro

 

Returnează în termen de 14 de zile

 

Securitatea datelor colectate si procesate


prieten de serie
piese 60 buc
Conținut/Echipament Grajd de cai de jucărie cu duș și suport rotativ, o figurină de ponei, 2 mini figurine Friends Mia și Daniel, accesorii fluturi și măr, plus elemente de îngrijire, un jgheab de udare și o cărămidă de pornire.
varsta recomandata de la 4 ani
grup țintă Copii de grădiniță, școlari
material plastic
Avertismente Atenție: Nu este potrivit pentru copiii sub 36 de luni!
Atenție: Pericol de sufocare din cauza pieselor mici care pot fi înghițite!
caracteristică Pe lângă instrucțiuni clare pe hârtie, acest set include instrucțiuni digitale interactive care le permit copiilor să mărească, să rotească și să-și vizualizeze modelul în timp ce construiesc. Este disponibil în aplicația gratuită LEGO Instrucțiuni de construcție pentru smartphone-uri și tablete.
Mai multe informații Grajdul pentru ponei măsoară peste 8 cm înălțime, 13 cm lățime și 7 cm adâncime și, prin urmare, ocupă foarte puțin spațiu atunci când este montat.
dimensiune Lățime: 141 mm x Înălțime: 61 mm x Adâncime/Lungime: 157 mm
Greutate 155 grame

LEGO
41696

Referinte specifice

Ai folosit acest produs?
Nu au fost găsite recenzii

produse similare