Jucărie de construcție lego 75333 star wars obi-wan kenobi jedi starfighter™ (set construibil cu taun we, figurină de droid și sabie laser, set atacul clonelor)

Jucărie de construcție lego 75333 star wars obi-wan kenobi jedi starfighter™ (set construibil cu taun we, figurină de droid și sabie laser,...



Fanii Star Wars: Attack of the Clones pot valorifica Forța pentru a construi acest model din cărămidă LEGO al jucăriei Jedi Starfighter (75333) a lui Obi-Wan Kenobi pentru vârsta de peste 7 ani. Soarta Republicii stă în mâinile tinerilor Jedi! Această jucărie interesantă pentru vârsta de peste 7 ani are o carlingă pentru minifigurină care se deschide pentru Obi-Wan, 2 împușcători cu ținte, tren de aterizare retractabil, cleme de depozitare a sabiei laser și un punct de atașare a aripii pentru capul droidului R4-P17. Acest set de construcție și joc include, de asemenea, 2 minifigurine LEGO Star Wars - Obi-Wan Kenobi cu sabia sa laser și, pentru prima dată, Kaminoan Taun We - și droidul astromecanic LEGO R4-P17 pentru jocuri de rol creativ. Copiii îl plasează pe Obi-Wan în carlingă și pe droidul său astromecanist de încredere R4-P17 pe aripă și călătoresc la Kamino de pe marginea exterioară. Trebuie să trageți cu stud shooters în orice nave spațiale inamice care le stau în cale. Apoi aterizează pe planeta Kamino, unde sunt întâmpinați de Taun We. Întâlnirea ar putea schimba cursul războaielor clonelor! Acest set vine cu instrucțiuni de asamblare pas cu pas. În plus, aplicația LEGO Instrucțiuni de construcție le permite copiilor să mărească, să rotească și să examineze o vizualizare a modelului digital în timp ce construiesc. Această jucărie de construcție LEGO Star Wars este un cadou grozav de ziua de naștere sau de Crăciun pentru tinerii Jedi cu vârsta de peste 7 ani. Apoi aterizează pe planeta Kamino, unde sunt întâmpinați de Taun We. Întâlnirea ar putea schimba cursul războaielor clonelor! Acest set vine cu instrucțiuni de asamblare pas cu pas. În plus, aplicația LEGO Instrucțiuni de construcție le permite copiilor să mărească, să rotească și să examineze o vizualizare a modelului digital în timp ce construiesc. Această jucărie de construcție LEGO Star Wars este un cadou grozav de ziua de naștere sau de Crăciun pentru tinerii Jedi cu vârsta de peste 7 ani. Apoi aterizează pe planeta Kamino, unde sunt întâmpinați de Taun We. Întâlnirea ar putea schimba cursul războaielor clonelor! Acest set vine cu instrucțiuni de asamblare pas cu pas. În plus, aplicația LEGO Instrucțiuni de construcție le permite copiilor să mărească, să rotească și să examineze o vizualizare a modelului digital în timp ce construiesc. Această jucărie de construcție LEGO Star Wars este un cadou grozav de ziua de naștere sau de Crăciun pentru tinerii Jedi cu vârsta de peste 7 ani.

Intreaba Termen / Stoc
 

Deschiderea coletului la livrare

 

Garantie Produse 2 ani

 

info @ topprice.ro

 

Returnează în termen de 14 de zile

 

Securitatea datelor colectate si procesate

piese 282 buc
Conținut/Echipament Setul Jedi Starfighter include un cockpit cu deschidere pentru minifigurină, 2 împușcători, tren de aterizare retractabil, cleme de depozitare a sabiei laser și un punct de atașare a aripii pentru capul droidului R4-P17. 2 minifigurine LEGO Star Wars: Obi-Wan Kenobi cu sabia lui laser și Kaminoan Taun We, plus droidul astromecanizat LEGO R4-P17.
varsta recomandata de la 7 ani
grup țintă școlari, tineri
material plastic
Avertismente Atenție: Nu este potrivit pentru copiii sub 36 de luni!
Atenție: Pericol de sufocare din cauza pieselor mici care pot fi înghițite!
caracteristică Este inclus un ghid de asamblare pas cu pas. În plus, aplicația LEGO Instrucțiuni de construcție le permite copiilor să mărească, să rotească și să examineze o vizualizare a modelului digital în timp ce construiesc.
Mai multe informații Jedi Starfighter construibil are 25 cm lungime.
dimensiune Lățime: 191 mm x Înălțime: 61 mm x Adâncime/Lungime: 262 mm
greutate 385 grame

LEGO
75333

Referinte specifice

Ai folosit acest produs?
Nu au fost găsite recenzii

produse similare