Jucărie de construcție lego 71756 ninjago water glider (set de 10 mini figurine ninja)

Jucărie de construcție lego 71756 ninjago water glider (set de 10 mini figurine ninja)



Copiii pot experimenta bătălii pline de acțiune pe fundul mării cu acest set de construcție LEGO NINJAGO Sea Glider (71756) extraordinar de detaliat. Jucăria submarină LEGO NINJAGO vine cu 10 minifigurine și este plină cu caracteristici interesante - 2 împușcători cu arc, un cockpit care se deschide, aripi pliabile, un mecanic detașabil și 2 mini-submarine, toate pentru a capta imaginația tinerilor fani ninja! Această jucărie pentru băieți și fete cu vârsta de peste 9 ani include 10 figurine LEGO NINJAGO impresionante: Scuba Kai, Scuba Nya, Scuba Zane, Scuba Jay, Scuba Cole și Scuba Lloyd, toate echipate cu flippers, echipament de scuba și arme pentru a înfrunta cvartetul răufăcător. format din prințul Kalmaar, o gardă Maaray și 2 Wu-Bots. Seturile LEGO NINJAGO aduc o lume a acțiunii fantastice captivante. Tinerii constructori se pot bucura de asamblarea acestor seturi unice înainte de a se îmbarca în aventuri uluitoare cu eroii lor ninja și de a se lupta cu o serie de inamici în timp ce se joacă cu o colecție uimitoare de avioane, dragoni și mech-uri. Cu numeroasele detalii și funcții, seturile NINJAGO sunt un cadou grozav de Crăciun pentru copii.

Intreaba Termen / Stoc
 

Deschiderea coletului la livrare

 

Garantie Produse 2 ani

 

info @ topprice.ro

 

Returnează în termen de 14 de zile

 

Securitatea datelor colectate si procesate


seria ninja merge
piese 1159 piese
Conținut/Echipament Set de jucării submarine NINJAGO cu 2 împușcători cu arc, mecanism construibil, 2 aripi pliabile, un cockpit care se deschide și 2 mini-submarine. 10 figurine LEGO NINJAGO: Scuba Kai, Scuba Cole, Scuba Jay, Scuba Lloyd, Scuba Zane și Scuba Nya, Prințul Kalmaar cu căruță și rază manta uriașă, Garda Maaray, 2 Wu-Bots.
varsta recomandata de la 9 ani
grup țintă școlari, tineri
material plastic
Poate fi combinat cu Dragonul de apă (71754), Speeder subacvatic (71752), Templul Oceanului Infinit (71755), Dragonul de foc al lui Kai (71753)
Avertismente Atenție: Nu este potrivit pentru copiii sub 36 de luni!
Atenție: Pericol de sufocare din cauza pieselor mici care pot fi înghițite!
Mai multe informații Dimensiunile planorului acvatic sunt de 15 cm înălțime, 59 cm lățime și 30 cm adâncime.

LEGO
71756

Referinte specifice

Ai folosit acest produs?
Nu au fost găsite recenzii

produse similare