Lego 76912 speed ​​​​champions: fast & furious 1970 dodge cdb5 r/t jucărie de construcție

Lego 76912 speed ​​​​champions: fast & furious 1970 dodge cdb5 r/t jucărie de construcție



Setul de mașină LEGO Speed ​​​​Champions Fast & Furious 1970 Dodge Charger R/T este o replică autentică a legendarei mașini musculare. Este cadoul și jucăria perfectă pentru copiii cu vârsta de peste 8 ani, iubitorii de mașini și fanii seriei de filme de acțiune și oferă o experiență de construcție captivantă, convinge ca atrage ochiul spectaculos și permite multe urmăriri interesante. Plin de detalii autentice, cum ar fi roțile din sârmă argintie și gura de aer rece, această mașină de colecție este un plus autentic oricărei colecții de mașini sport. Minifigurina inclusă, care îl reprezintă pe Dominic Toretto, invită nesfârșite aventuri imaginative de joc.

Intreaba Termen / Stoc
 

Deschiderea coletului la livrare

 

Garantie Produse 2 ani

 

info @ topprice.ro

 

Returnează în termen de 14 de zile

 

Securitatea datelor colectate si procesate

campioni de viteză de serie
piese 345 buc
Conținut/Echipament LEGO 1970 Dodge Charger R/T replică mașină sport care poate fi construită cu cheie mică, motor care iese din capotă, roți de designer și spațiu în carlingă pentru o minifigurină. Minifigurina LEGO: Dominic Toretto
varsta recomandata de la 8 ani
grup țintă școlari, tineri
material plastic
Avertismente Atenție: Nu este potrivit pentru copiii sub 36 de luni!
Atenție: Pericol de sufocare din cauza pieselor mici care pot fi înghițite!
caracteristică Cu instrucțiuni digitale interactive de construcție: măriți, rotiți și vizualizați acest model din orice unghi cu aplicația LEGO Instrucțiuni de construcție, disponibilă pentru smartphone-uri și tablete.
Mai multe informații Fast & Furious 1970 Dodge Charger R/T are 5 cm înălțime, 17 cm lungime și 7 cm lățime. Seturile de construcție LEGO Speed ​​​​Champions includ versiuni mini ale celor mai bune și mai emblematice vehicule din lume. Aceste modele nu numai că inspiră ca atrage atenția, ci sunt și potrivite pentru curse incitante împotriva altor campioni de viteză.

LEGO
76912

Referinte specifice

Ai folosit acest produs?
Nu au fost găsite recenzii

produse similare