Jucărie de construcție lego 60351 city space center (cu 7 minifigurine de astronauți)

Jucărie de construcție lego 60351 city space center (cu 7 minifigurine de astronauți)



Acest Centru spațial LEGO City (60351) pentru copii este plin de caracteristici, inclusiv un turn de lansare gigant și o rachetă cu spațiu pentru 2 astronauți și un rover planetar. Există, de asemenea, un observator detaliat și un centru de control, plus un vehicul de serviciu, o dronă și 6 minifigurine LEGO astronauți pentru distracție de joc de rol. Combină această jucărie rachetă LEGO City cu alte seturi din populara serie LEGO Space pentru și mai multă distracție. Această jucărie LEGO City pentru copii cu vârsta peste 7 ani are modele bogate în caracteristici inspirate de mașini, vehicule și nave spațiale reale ale NASA, plus figuri de astronauți pentru joc spațial imaginativ și realist.

Intreaba Termen / Stoc
 

Deschiderea coletului la livrare

 

Garantie Produse 2 ani

 

info @ topprice.ro

 

Returnează în termen de 14 de zile

 

Securitatea datelor colectate si procesate


seria City
piese 1010 bucati
Conținut/Echipament Acest set LEGO inspirat de NASA include o rachetă, rampă de lansare, observator, centru de control, model rover planetar, dronă, 7 minifigurine de astronauți și o cărămidă ușoară.
varsta recomandata de la 7 ani
grup țintă școlari, tineri
material plastic
Avertismente Atenție: Nu este potrivit pentru copiii sub 36 de luni!
Atenție: Pericol de sufocare din cauza pieselor mici care pot fi înghițite!
Caracteristică Inspirată de LEGO NASA, această jucărie spațială include instrucțiuni digitale de construcție imprimate și interactive. Instrucțiunile digitale de construcție sunt disponibile în aplicația LEGO gratuită de instrucțiuni de construcție pentru smartphone-uri și tablete. Include funcții excelente de zoom și rotire care le permit copiilor să vadă fiecare model din toate unghiurile pe măsură ce construiesc.
Mai multe informații Cu ajutorul boosterelor, racheta are 42 cm înălțime și 11 cm lățime.
Accesoriile prezinta baterii

LEGO
60351

Referinte specifice

Ai folosit acest produs?
Nu au fost găsite recenzii

produse similare