Jucărie de construcție lego 75576 ​​avatar skimwing adventures

Jucărie de construcție lego 75576 ​​avatar skimwing adventures



Fanii avatarului vor adora acest set LEGO Avatar Skimwing Adventure (75576) pentru vârsta de 8 ani în sus. Copiii și cinefilii pot retrăi momentele preferate din film sau își pot crea propriile scene și povești cu figurina articulată Skimwing, figurile de animale Avatar, minifigurinele Tonowari și Jake Sully în seturile extraterestre de recif de corali Pandora. Copiii pot valorifica puterea Na'vi kuru pentru a se conecta și a se ține de feroce Skimwing în timp ce alunecă prin Oceanul Pandoran bogat în corali. Alăturați-vă lui Jake Sully și șefului Metkayina, Tonowari, pentru aventuri captivante pe ocean. Copiilor le va plăcea să exploreze magia Pandorei cu acest frumos set de avatar LEGO. Acest set de construcție de jucării de colecție include, de asemenea, instrucțiuni de construcție ilustrate ușor de urmărit și aplicația LEGO Builder - un ghid digital de construcție cu instrumente intuitive de zoom și rotire pentru a vizualiza modelele din toate unghiurile pe măsură ce construiești. Seturile LEGO Avatar prezintă vehicule de jucărie emblematice, mașini, animale, creaturi mitice și personaje în cadru natural de altă lume. De asemenea, puteți pune modelele pentru a crea un afișaj dinamic. Jucăria LEGO Avatar este perfectă pentru jocul imaginativ, extinderea posibilităților de joacă și construirea propriei tale versiuni Pandora. Creaturi și personaje mitice în cadru natural extraterestre. De asemenea, puteți pune modelele pentru a crea un afișaj dinamic. Jucăria LEGO Avatar este perfectă pentru jocul imaginativ, extinderea posibilităților de joacă și construirea propriei tale versiuni Pandora. Creaturi și personaje mitice în cadru natural extraterestre. De asemenea, puteți pune modelele pentru a crea un afișaj dinamic. Jucăria LEGO Avatar este perfectă pentru jocul imaginativ, extinderea posibilităților de joacă și construirea propriei tale versiuni Pandora.

Intreaba Termen / Stoc
 

Deschiderea coletului la livrare

 

Garantie Produse 2 ani

 

info @ topprice.ro

 

Returnează în termen de 14 de zile

 

Securitatea datelor colectate si procesate

avatar de serie
piese 259 buc
Conținut/Echipament Setul LEGO Avatar include o figură articulabilă Skimwing, recif de corali, suport construibil, sulița lui Tonowari, arbaleta și un pește pandoran. 2 minifigurine LEGO: Tonowari și Jake Sully.
varsta recomandata de la 8 ani
grup țintă școlari, tineri
material plastic
Avertismente Atenție: Nu este potrivit pentru copiii sub 36 de luni!
Atenție: Pericol de sufocare din cauza pieselor mici care pot fi înghițite!
Setul de caracteristici include instrucțiuni de construcție printate și digitale: Funcțiile disponibile în aplicația gratuită LEGO® Builder pentru smartphone-uri și tablete vă permit să măriți, să rotiți și să vizualizați vizualizări digitale ale modelelor din acest set din orice unghi.
Mai multe informații Skimwing (fără suport) măsoară peste 2" (6 cm) înălțime, 13" (33 cm) lungime și 13" (33 cm) lățime. Un cadou grozav de colecție pentru fanii cu vârsta peste 8 ani care pot combina și potrivi seturi de avatare LEGO. Chiar mai mult seturi de colectat și combinat: Acest set poate fi combinat cu celelalte modele LEGO® Avatar pentru și mai multe posibilități de joacă și pentru a construi propria ta versiune a Pandorei (luna unei exoplanete).

LEGO
75576

Referinte specifice

Ai folosit acest produs?
Nu au fost găsite recenzii

produse similare