Jucărie de construcție a navei de transport a marelui inchizitor lego 75336 star wars (navă spațială de jucărie cu 2 împușcători, minifigurină ben kenobi și sabii laser)

Jucărie de construcție a navei de transport a marelui inchizitor lego 75336 star wars (navă spațială de jucărie cu 2 împușcători,...



Copiii cu vârsta de 9 ani și peste pot recrea scene de vânătoare din Star Wars: Obi-Wan Kenobi cu setul de joacă LEGO Star Wars The Scythe Grand Inquisitor's Transport (75336). Această jucărie construibilă cu navă are aripi reglabile pentru modurile de zbor și aterizare, 2 împușcători cu arc și o rampă de acces. Deschide carlinga pentru a dezvălui cele 3 scaune pentru minifigurine și cleme pentru atașarea sabiilor laser. 4 minifigurine LEGO - Ben Kenobi cu sabia sa laser albastră, Marele Inchizitor, Reva (a treia soră) și al cincilea frate - invită la jocul de rol creativ cu sabia lor laser. Cu „The Scythe - Grand Inquisitor's Transport Ship” copiii pot simți partea întunecată a forței! Reva stă pe scaunul pilotului, iar Marele Inchizitor și al cincilea frate sunt la bord pentru o misiune sinistră. Copiii pliază aripile pentru modul zbor și trag cu împușcătoarele cu arc. La aterizare, rampa este coborâtă și copiii se pregătesc de luptă. Poate Ben Kenobi să-i depășească pe Inchizitori cu sabiile lor laser cu două lame? Această jucărie de construcție este un cadou grozav de ziua de naștere sau de Crăciun pentru copiii care nu pierd niciodată un episod din Star Wars: Obi-Wan Kenobi sau care iubesc navele Star Wars. Pe lângă instrucțiunile pas cu pas incluse, instrucțiuni digitale cu funcții de zoom și rotire sunt disponibile și în aplicația LEGO Instrucțiuni de construcție. La aterizare, rampa este coborâtă și copiii se pregătesc de luptă. Poate Ben Kenobi să-i depășească pe Inchizitori cu sabiile lor laser cu două lame? Această jucărie de construcție este un cadou grozav de ziua de naștere sau de Crăciun pentru copiii care nu pierd niciodată un episod din Star Wars: Obi-Wan Kenobi sau care iubesc navele Star Wars. Pe lângă instrucțiunile pas cu pas incluse, instrucțiuni digitale cu funcții de zoom și rotire sunt disponibile și în aplicația LEGO Instrucțiuni de construcție. La aterizare, rampa este coborâtă și copiii se pregătesc de luptă. Poate Ben Kenobi să-i depășească pe Inchizitori cu sabiile lor laser cu două lame? Această jucărie de construcție este un cadou grozav de ziua de naștere sau de Crăciun pentru copiii care nu pierd niciodată un episod din Star Wars: Obi-Wan Kenobi sau care iubesc navele Star Wars. Pe lângă instrucțiunile pas cu pas incluse, instrucțiuni digitale cu funcții de zoom și rotire sunt disponibile și în aplicația LEGO Instrucțiuni de construcție.

Intreaba Termen / Stoc
 

Deschiderea coletului la livrare

 

Garantie Produse 2 ani

 

info @ topprice.ro

 

Returnează în termen de 14 de zile

 

Securitatea datelor colectate si procesate


seria Starwars
piese 924 buc
Conținut/Echipament Conține o navă de jucărie cu aripi reglabile, 2 împușcători cu arc și o rampă de acces, carlingă care se deschide cu 3 scaune pentru minifigurine și cleme pentru sabie laser. 4 minifigurine LEGO: Ben Kenobi cu sabia laser albastră, Marele Inchizitor, Reva (a treia soră) și al cincilea frate cu sabia lor laser.
varsta recomandata de la 9 ani
grup țintă școlari, tineri
material plastic
Avertismente Atenție: Nu este potrivit pentru copiii sub 36 de luni!
Atenție: Pericol de sufocare din cauza pieselor mici care pot fi înghițite!
caracteristică Pe lângă instrucțiunile pas cu pas incluse, instrucțiuni digitale cu funcții de zoom și rotire sunt disponibile și în aplicația LEGO Instrucțiuni de construcție.
Mai multe informații Joacă și afișează modelul Nava spațială LEGO Star Wars construibilă măsoară peste 14 cm înălțime, 37 cm lungime și 24 cm lățime.
dimensiune Lățime: 282 mm x Înălțime: 74 mm x Adâncime/Lungime: 480 mm
Greutate 1,4 kg

LEGO
75336

Referinte specifice

Ai folosit acest produs?
Nu au fost găsite recenzii

produse similare