LEGO 41959 DOTS Panda Tava Jucărie de construcție (kit de artizanat pentru cutie de bijuterii, organizator de birou sau decor pentru creșă)

LEGO 41959 DOTS Panda Tava Jucărie de construcție (kit de artizanat pentru cutie de bijuterii, organizator de birou sau decor pentru creșă)



Cunoști un fan de artizanat în vârstă de peste 6 ani care iubește jucăriile cu panda? Lasă-i să se răsfețe în ambele pasiuni cu acest set distractiv LEGO DOTS pentru panda (41959) pentru copii cu vârsta peste 6 ani! Această jucărie panda constă dintr-un compartiment inferior mare pentru corpul panda și un compartiment superior mai mic pentru cap care se deschide și se rotește. Ambele sunt concepute pentru a păstra comori mari și mici. Asamblarea este simplă și intuitivă, permițând copiilor să-și creeze propriul organizator de birou sau o cutie de bijuterii pentru copii în formă de tavă cu panda, care să se potrivească camerei, pasiunii sau dispoziției lor. După finalizare, setul de artizanat arată la fel de grozav ca și decorarea unei camere pentru copii. Seturile DOTS îi introduc pe copii în bucuria jocului și creativității LEGO, în timp ce ei creează și decorează diferitele seturi. Orice este posibil cu această tavă cu panda drăguță și utilă, pentru că copiii decid când vine vorba de crafting. Cu seturile DOTS, copiii pot proiecta multe piese individuale de îmbrăcăminte și accesorii pentru camera lor. Acest set de artizanat este un cadou drăguț cu panda pentru o zi de naștere, Crăciun sau orice altă ocazie pentru copiii de la 6 ani și peste.

Intreaba Termen / Stoc
 

Deschiderea coletului la livrare

 

Garantie Produse 2 ani

 

info @ topprice.ro

 

Returnează în termen de 14 de zile

 

Securitatea datelor colectate si procesate

bună jucărie de construcție
seria DOTS
piese 517 piese
Continut/Dotare Setul contine un bol de depozitare cu doua compartimente in doua variante si o multime de pietre negre, albe si pastelate pentru decor si instructiuni simple.
varsta recomandata de la 6 ani
grupul țintă de școlari
material plastic
Avertismente Atenție: Nu este potrivit pentru copiii sub 36 de luni!
Atenție: Pericol de sufocare din cauza pieselor mici care pot fi înghițite!
Mai multe informații Tava are peste 18 cm lungime și 14 cm lățime, oferind mult spațiu pentru creativitatea copiilor.
dimensiune Lățime: 225 mm x Înălțime: 50 mm x Adâncime/Lungime: 280 mm
Greutate 421 grame

LEGO
41959

Referinte specifice

Ai folosit acest produs?
Nu au fost găsite recenzii

produse similare