Jamara slide mercedes amg gl63 (alb)

Jamara slide mercedes amg gl63 (alb)



Jamara-Kids are vehiculul ideal, prietenos copiilor, pentru cei mici din familie. Mercedes AMG GL63 cu licență oficială oferă plăcere de a conduce în siguranță datorită caroseriei stabile și cu un design dragut. Acest lucru este asigurat și de înălțimea scăzută a scaunului și de sistemul anti-răsturnare special conceput la capătul din spate al mașinii de împingere. Cu volanul la îndemână cu claxon și sunet, faruri false adevărate și grila radiatorului și jantele bazate pe original, slide Mercedes este vehiculul ideal pentru cei mai mici exploratori, atât în ​​interior, cât și în exterior. În versiunea standard, ruloul are un spătar mic. În versiunea 2 în 1 există și un mâner de împingere și ținere pentru tobogan. Aceasta înseamnă că chiar și cei mici pot fi împinși confortabil și în siguranță datorită barei de protecție laterală.

Intreaba Termen / Stoc
 

Deschiderea coletului la livrare

 

Garantie Produse 2 ani

 

info @ topprice.ro

 

Returnează în termen de 14 de zile

 

Securitatea datelor colectate si procesate


diapozitiv de serie
Conținut/Echipament Portbagajul sub scaun, bară de apăsare și ținere cu spătar și bară de protecție laterală (2 în 1), sunete diverse, claxon, optică originală, manopera de înaltă calitate, scaun din imitație de piele cu cusături decorative roșii, buton de pornire cu sunet motor, lumina in fata si in spate
varsta recomandata de la 18 luni la 4 ani
grup țintă copii mici, copii de grădiniță
vehicul tip tobogan
material plastic
construcție pe patru roți
Avertismente Atenție: Utilizați numai sub supravegherea directă a adulților!
Atenție: Nu utilizați în zonele de trafic public și în trafic. Există risc de accident și rănire. Această jucărie nu are frână.
dimensiune Lățime: 286 mm x Înălțime: 852 mm x Adâncime/Lungime: 892 mm
Greutate 4,3 kg

Jamara
460244

Referinte specifice

Ai folosit acest produs?
Nu au fost găsite recenzii