Playmobil 71238 jucărie de construcție pentru grajd

Playmobil 71238 jucărie de construcție pentru grajd



În plăcerea călăriei cu setul de joacă PLAYMOBIL iubitor de grajd! Acest set detaliat de figurine va inspira toți fanii cailor. În cutia de cai, copiii grijulii pot avea grijă de calul lor iubit și de mânzul drăguț: curățarea, îngrijirea, periajul și, bineînțeles, îndepărtarea grajdului, toate acestea fac parte din rutina zilnică. După antrenament, șaua, căpăstrul, frâiele și casca sunt curățate și depozitate cu grijă. Cu această jucărie detaliată PLAYMOBIL de 136 de piese pentru copii de la 4 ani și peste, pot fi recreate mari aventuri în jurul grajdului. Pe lângă două figurine PLAYMOBIL, setul conține un grajd de călărie cu gard, un suport de alimentare, o șa, articole de curățare, o roabă și multe alte extrauri grozave. Ușa boxei pentru cai și ușa porții sunt încuiate. Copiii pot scrie ei înșiși pe eticheta goală inclusă și o pot lipi de ușa grajdului sau a cutiei pentru cai. Pentru și mai multă distracție pentru cai, grajdul și gardul pot fi combinate și cu multe alte seturi de joacă country de la PLAYMOBIL.

Intreaba Termen / Stoc
 

Deschiderea coletului la livrare

 

Garantie Produse 2 ani

 

info @ topprice.ro

 

Returnează în termen de 14 de zile

 

Securitatea datelor colectate si procesate


seria Țara
piese 136 bucati
Conținut/Echipament Figuri: 1 călăreț, 1 băiat; Animale: 1 cal, 1 post; Accesorii: 1 grajd de călărie cu gard, 1 cutie de flori, 1 găleată, 1 cutie, 4 bandaje, 1 suport de hrănire, 1 mătură, 1 furcă, 3 furaje verzi, 3 fire de flori, 1 insert de paie, 1 gunoi de grajd de cal, 1 prosop, 2 plante verzi, 1 șa, 1, căpăstru, 1 frâu, 1 cască, 1 cască copil, 1 roabă, 2 borcane de zidar, 2 mere, 2 morcovi
varsta recomandata de la 4 ani la 10 ani
grup țintă Copii de grădiniță, școlari
material plastic
Avertismente Atenție: Nu este potrivit pentru copiii sub 36 de luni!
Atenție: Pericol de sufocare din cauza pieselor mici care pot fi înghițite!
Mai multe informații Ușa boxei pentru cai poate fi încuiată. Calul și mânzul pot fi dresați direct în padocul alăturat. Dimensiuni: aprox. 26 x 40 x 15,5 cm (LxPxH)

PLAYMOBIL
71238

Referinte specifice

Ai folosit acest produs?
Nu au fost găsite recenzii

produse similare