Lego 10976 duplo casă de turtă dulce cu jucărie de construcție a lui moș crăciun

Lego 10976 duplo casă de turtă dulce cu jucărie de construcție a lui moș crăciun



Bine ați venit la Gingerbread House - casa confortabilă cu zăpadă a lui Moș Crăciun. Frumoasa casă de Crăciun este acoperită cu decorațiuni și detalii festive și include o figurină de Moș Crăciun. Există un scaun, un copac cu cadouri dedesubt, un ursuleț, un ceainic și o farfurie cu fursecuri pentru Moș Crăciun. Această jucărie de Crăciun include și un băiat și o fată fericiți care îl vizitează după ce s-au jucat în zăpadă. Toate seturile LEGO DUPLO sunt concepute cu scenarii distractive, culori strălucitoare, personaje diverse și o mulțime de detalii pentru a oferi tuturor micilor învățători un început excelent în viață. Setul de joacă LEGO DUPLO Gingerbread House Moș Crăciun pentru preșcolari este plin de elemente festive pentru a încuraja jocul imaginativ pe tot parcursul anului.

 

Deschiderea coletului la livrare

 

Garantie Produse 2 ani

 

info @ topprice.ro

 

Returnează în termen de 14 de zile

 

Securitatea datelor colectate si procesate

seria DUPLO
piese 50 buc
Setul de conținut/echipament include o casă de turtă dulce, Moș Crăciun, ursuleț, figurine de băieți și fete, plus un brad de Crăciun și o mulțime de accesorii, inclusiv un ceainic, farfurie pentru prăjituri și scaune.
învățarea abilităților motorii obiective
varsta recomandata de la 24 luni
grup țintă copii mici
material plastic
caracteristică Cu instrucțiunile de construire a poveștii ilustrate incluse în set, copiii mici pot începe cu ușurință să construiască casa și elementele de vacanță.
Mai multe informații Casa are 25 cm înălțime și oferă multă distracție.

LEGO
10976

Referinte specifice

Ai folosit acest produs?
Nu au fost găsite recenzii

produse similare