Camion bruder man tgs cu container rulant și încărcător agricol schäffer, model de vehicul

Camion bruder man tgs cu container rulant și încărcător agricol schäffer, model de vehicul



MAN TGS este polivalentul perfect pentru șantiere, transport pe distanțe lungi și distribuție locală. Construit robust, echipat cu motoare cu cuplu mare și cu o sarcină utilă peste medie, acest camion este prototipul mult-descrisului polivalent care are la bord o mulțime de inovații. Cabina șoferului în două culori are uși care pot fi deschise și oferă fiecărei figuri bworld un loc de muncă modern. Containerul rulant are două uși pivotante la capăt și poate fi așezat și ridicat înapoi de brațul de prindere. Când containerul este pe sol și ușile sunt deschise, vehiculele mai mici bruder pot chiar să intre în container și apoi să fie transportate de camionul container. Această posibilitate este folosită foarte des și în realitate pe șantiere și micii maeștri constructori pot imita aceste posibilități flexibile în camera copiilor. Modelul unui încărcător agricol Schäffer este inclus în această combinație grozavă.

Intreaba Termen / Stoc
 

Deschiderea coletului la livrare

 

Garantie Produse 2 ani

 

info @ topprice.ro

 

Returnează în termen de 14 de zile

 

Securitatea datelor colectate si procesate

vehicule de constructii in serie
scara 1:16
vehicul MAN TGS camion cu container roll-off
scenariu șantier
Conținut/Echipament Geamuri cabină din plastic transparent și rezistent la rupere, oglinzi exterioare rabatabile, uși care se pot deschide, containerul poate fi coborât în ​​spate, două uși pivotante pe container, încărcător agricol Schäffer cu direcție pendulă articulată, braț de încărcare complet funcțional , roll bar, cuplaj spate detașabil
varsta recomandata de la 4 ani
grup țintă Copii de grădiniță, școlari
material plastic
Avertismente Atenție: Nu este potrivit pentru copiii sub 36 de luni!
Atenție: Pericol de sufocare din cauza pieselor mici care pot fi înghițite!
Informații suplimentare Acest model de vehicul este potrivit pentru joacă în interior și în aer liber. Compatibil cu figura. Dimensiuni încărcător de curte: 295 x 96 x 157 (L x l x H).
dimensiune Lățime: 185 mm x Înălțime: 213 mm x Adâncime/Lungime: 545 mm

bruder
03767

Referinte specifice

Ai folosit acest produs?
Nu au fost găsite recenzii

produse similare