Mașină de pompieri bruder ram 2500 cu lumină și sunet, model vehicul

Mașină de pompieri bruder ram 2500 cu lumină și sunet, model vehicul



Brandul RAM nu este doar apreciat în sectorul agrementului. Acest pick-up este, de asemenea, folosit ca bază pentru un număr mare de vehicule comerciale - la urma urmei, acest model a fost dezvoltat de RAM ca un „camion de serviciu greu”. Acest model este foarte off-road datorită axelor încărcate cu arc și prelungirii volanului. Cu noul sistem de rezervor dezvoltat, inclusiv tunul de apă montat, poate ajunge la puncte de foc greu accesibile. Un al doilea furtun poate fi conectat la rezervorul de apă pentru alte surse de incendiu. Uneltele și stingătoarele necesare pot fi depozitate în numeroasele compartimente. Un modul de lumină + sunet este de asemenea inclus în acest vehicul detaliat.

Intreaba Termen / Stoc
 

Deschiderea coletului la livrare

 

Garantie Produse 2 ani

 

info @ topprice.ro

 

Returnează în termen de 14 de zile

 

Securitatea datelor colectate si procesate

vehicule de urgență în serie
scara 1:16
vehicul RAM 2500 camion de pompieri
scenariu vehicule de urgență
Conținut/Echipament Echipament: Faruri din sticlă transparentă în față, geamuri cabinei din plastic transparent și rezistent la rupere, uși care se deschid, spațiu pentru paleți/cutii cu zăbrele sau alte încărcături în zona de încărcare, hayon cu deschidere, compartimente de depozitare cu uși pe ambele părți, detașabile sistem rezervor cu 2 supape de evacuare, tun de apa rotativ. Cu modul de lumină + sunet (butoane de funcționare: 1. zgomot motor, 2. sirena poliției, 3. sirena pompierilor, 4. semnal zgomot)
varsta recomandata de la 4 ani
grup țintă Copii de grădiniță, școlari
material plastic
sunet Da
iluminare Da
Avertismente Atenție: Nu este potrivit pentru copiii sub 36 de luni!
Atenție: Pericol de sufocare din cauza pieselor mici care pot fi înghițite!
Informații suplimentare Acest model de vehicul este potrivit pentru joacă în interior și în aer liber. Compatibil cu figura.
dimensiune Lățime: 170 mm x Înălțime: 170 mm x Adâncime/Lungime: 440 mm

bruder
02544

Referinte specifice

Ai folosit acest produs?
Nu au fost găsite recenzii

produse similare