Clementoni cosmetice organice, artizanat

Clementoni cosmetice organice, artizanat



Setul de cosmetice organice Clementoni include un adevărat laborator științific pentru a crea o linie de cosmetice organice cu creații uimitoare personalizate și naturale. Pentru numeroase produse de îngrijire a frumuseții sunt incluse doar ingrediente din agricultura ecologică și coloranți naturali: spumă de baie, șampon, cremă de corp, săpun și cremă de mâini, parfumuri și peeling-uri. Pentru a stimula pasiunea pentru experimentarea științifică la copiii cu vârsta peste 8 ani, acest set permite aplicarea principiilor științifice în îngrijirea frumuseții, luând în același timp o abordare organic-naturală. Toate experimentele propuse sunt explicate cu atenție într-un manual detaliat care introduce utilizatorul în știința cosmetologiei.

Intreaba Termen / Stoc
 

Deschiderea coletului la livrare

 

Garantie Produse 2 ani

 

info @ topprice.ro

 

Returnează în termen de 14 de zile

 

Securitatea datelor colectate si procesate

meșteșug amabil
Conținut/Echipament Kit Conținut: bază de parfum Iris, cilindru de măsurare, bază de detergent, bază emolientă, colorant clorofilă, apă de gălbenele, autocolante, agitatoare, spatule, pipete, sticlă de gel de duș, pâlnie, sticlă cu spray de parfum, benzi de testare pentru parfum, instrucțiuni ilustrate
varsta recomandata de la 8 ani
Avertismente Atenție: Utilizați numai sub supravegherea directă a adulților!
Atentie: Nu este potrivit pentru copiii sub 36 de luni!
Atenție: Pericol de sufocare din cauza pieselor mici care pot fi înghițite!
Atenție: Conține unele substanțe chimice periculoase pentru sănătate. Instrucțiuni înainte de utilizare, citiți, urmați și păstrați la îndemână pentru referință. Substanțele chimice nu trebuie să intre în contact cu corpul nicăieri, în special cu gura și cu ochii. Țineți copiii mici și animalele departe atunci când experimentați. Nu lăsați trusa de experimente la îndemâna copiilor sub 8 ani.

Clementoni
59317

Referinte specifice

Ai folosit acest produs?
Nu au fost găsite recenzii

produse similare