Frate mercedes benz arocs camion ciment, model vehicul

Frate mercedes benz arocs camion ciment, model vehicul



Puterea, robustețea și eficiența sunt adesea cruciale într-o zi de lucru pe drumuri și șantiere. Prin urmare, Mercedes-Benz Arocs a fost dezvoltat special pentru aceste nevoi. Pe lângă aceste caracteristici tehnice, designul a fost revizuit în consecință. De exemplu, partea frontală a grilei radiatorului este proiectată în aspectul tipic Arocs, care este menit să exprime puterea enormă. Și cu acest model s-a acordat o mare importanță robusteții obișnuite la Bruder, iar cabina șoferului a fost echipată cu uși care se pot deschide, astfel încât figurinele Bruder să poată urca înăuntru. Tamburul betonierei poate fi rotit cu o mână. manivelă care poate fi pliată în rezervorul de apă (tambur cu șurub de transport și amestecare). Ca și în cazul originalului, tamburul este golit prin inversarea sensului de rotație. Snecul din interiorul tamburului transportă apoi produsul înapoi în jgheabul de descărcare. Două plăci de ieșire sunt incluse pentru atașare.

Intreaba Termen / Stoc
 

Deschiderea coletului la livrare

 

Garantie Produse 2 ani

 

info @ topprice.ro

 

Returnează în termen de 14 de zile

 

Securitatea datelor colectate si procesate


vehicule de constructii in serie
scara 1:16
vehicul Mercedes Benz Arocs camion ciment
scenariu Şantier
Conținut/Echipament Oglinzi exterioare rabatabile, parbriz din policarbonat transparent și rezistent la rupere, uși care se pot deschide, tambur de amestec rotativ prin acționarea manivelei (tambur cu spirală de amestec), manivela rabatabilă ascunsă în rezervorul de apă, două plăci de descărcare la priză, anvelope de rulare
varsta recomandata de la 4 ani
grup țintă Copii de grădiniță, școlari
material plastic
Avertismente Atenție: Nu este potrivit pentru copiii sub 36 de luni!
Atenție: Pericol de sufocare din cauza pieselor mici care pot fi înghițite!
Informații suplimentare Acest model de vehicul este potrivit pentru joacă în interior și în aer liber. Compatibil cu figura.
dimensiune Lățime: 185 mm x Înălțime: 270 mm x Adâncime/Lungime: 580 mm

bruder
03655

Referinte specifice

Ai folosit acest produs?
Nu au fost găsite recenzii

produse similare