Camion de poliție bruder ram 2500, model de vehicul (alb/negru, inclusiv polițist)

Camion de poliție bruder ram 2500, model de vehicul (alb/negru, inclusiv polițist)



Poliția BRUDER primește întăriri. Pentru a putea fi activ departe de oraș, pe teren greu accesibil, la serviciile de urgență BRUDER se adaugă o camionetă de poliție 4x4. Vehiculul de urgență se bazează pe binecunoscutul RAM 2500 și, așa cum este obișnuit în SUA, în special, are o schemă de culori atractivă și atrăgătoare și un modul de lumină și sunet montat pe acoperiș. La fel ca modelul său mare, jucăria este echipată cu cabina cu 4 uși, CREW Cab. Toate ușile pot fi deschise și oferă spațiu pentru 4 figurine bworld. Pentru confort de condus și mobilitate off-road, acest model la scară 1:16 este echipat cu axe cu arcuri, prin care axa față poate fi direcționată cu extensia de volan inclusă. Hayonul poate fi deschis pentru transport în timpul jocului. Polițistul inclus este bine echipat și pregătit pentru o varietate de misiuni posibile.

Intreaba Termen / Stoc
 

Deschiderea coletului la livrare

 

Garantie Produse 2 ani

 

info @ topprice.ro

 

Returnează în termen de 14 de zile

 

Securitatea datelor colectate si procesate


seria bworld
scara 1:16
Scenariul vehiculului de urgență
Continut/dotare Camion de politie RAM 2500 cu faruri din sticla transparenta in fata, cabina soferului din plastic transparent, usi care se pot deschide, coloana de directie suplimentara poate fi depozitata in podeaua vehiculului, suporturi standard de conector in zona de incarcare pentru atasarea accesoriilor, orientabil cu tijă suplimentară de direcție prin trapa de acoperiș, hayon poate fi deschis, spațiu pentru 4 figurine bworld, 1 polițist cu șapcă și echipament, modul de lumină și sunet
Varsta recomandata de la 4 ani
Grup țintă Copii de grădiniță, școlari
Material: plastic
suna da
iluminare da
Avertismente Avertisment: Nu este potrivit pentru copiii sub 36 de luni!
Atenție: Pericol de sufocare din cauza pieselor mici care pot fi înghițite!
Modul de lumină și sunet cu adaptor pentru trape de acoperiș al camionului cu opțiune suplimentară de adeziv și conector standard pentru atașare. Butoane de funcționare pentru zgomot motor, sirena poliției, sirena pompierilor, semnal Yelp, funcție de oprire automată după aproximativ 20 de secunde, funcția respectivă se dezactivează imediat prin apăsarea din nou a butonului.
Aflați mai multe Potrivit pentru joacă în interior și în aer liber.
Accesorii disponibile Baterii (3xLR44)
Greutate 1,2 kg

bruder
02505

Referinte specifice

Ai folosit acest produs?
Nu au fost găsite recenzii

produse similare