PLAYMOBIL 71181 Ayuma - Crystal Fairy Elvi, jucărie de construcție

PLAYMOBIL 71181 Ayuma - Crystal Fairy Elvi, jucărie de construcție



În calitate de Zână de Cristal, Elvi protejează cristalele de energie de la sursa magică de energie cu vraja ei de cupolă de cristal, care poate întemnița intrușii. Sufletul ei animal fluture o iubește mai mult decât orice. Crystal Fairy Elvi protejează valoroasele cristale de energie cu magia ei. În cazul în care intrușii încearcă să fure pietrele prețioase, Elvi le poate întemnița cu vraja ei Crystal Dome. Iubitul ei fluture animal de suflet o sprijină pe Elvi în sarcina ei importantă. Cu personaje iubitoare, povești magice și efecte grozave, figurinele PLAYMOBIL Ayuma te invită la jocuri de rol creative. Distracție fantastică pentru copiii cu vârsta peste 7 ani. Jucăria de zână este formată din Crystal Fairy Elvi și o pereche de aripi de zână cu clips. De asemenea, în set sunt incluse autocolante și o carte de schimb cu efect de curcubeu cool.

Intreaba Termen / Stoc
 

Deschiderea coletului la livrare

 

Garantie Produse 2 ani

 

info @ topprice.ro

 

Returnează în termen de 14 de zile

 

Securitatea datelor colectate si procesate

seria Aventurile lui Ayuma
piese 5 bucati
Conținut/Echipament Figurine: 1 x Crystal Fairy Elvi; Accesorii: 1 fusta Crystal Fairy, 1 pereche de aripi Crystal Fairy
varsta recomandata de la 7 ani la 12 ani
grup țintă școlari, tineri
Avertismente Atenție: Nu este potrivit pentru copiii sub 36 de luni!
Atenție: Pericol de sufocare din cauza pieselor mici care pot fi înghițite!
caracteristică Distracție fantastică cu aplicația Adventures of Ayuma. Obțineți magia pe smartphone-ul dvs.! Ajută-l pe Leavi, Josy, Elvi și celelalte Zâne să protejeze cristalele și pădurea cu zâne. Joacă mici jocuri, rezolvă mistere și ghicitori și mergi în aventuri magice. Scufundați-vă în pădurea magică de zâne și explorați Ayuma acasă.

PLAYMOBIL
71181

Referinte specifice

Ai folosit acest produs?
Nu au fost găsite recenzii

produse similare