Playmobil 71236 ayuma - zână cristal și lună cu animale de suflet, jucărie de construcție

Playmobil 71236 ayuma - zână cristal și lună cu animale de suflet, jucărie de construcție



Zâna Lunii Stellara cu animalul suflet de lup și Zâna de cristal Miriel cu animalul sufletul iepure se plac foarte mult, cel puțin atâta timp cât luna nu strălucește violet peste Ayuma. Cu luna purpurie, Zâna Lunii este condusă de ceață și răutate, chiar dacă nu își amintește nimic în ziua următoare și bunătatea este personificată. Ceața vine la Ayuma și Crystal Fairy Miriel și Moon Fairy Stellara sunt, de asemenea, în mijlocul acțiunii. De fapt, cei doi sunt cei mai buni prieteni, dar pe luna violet Stellara se transformă într-o zână rea și se întoarce împotriva prietenilor ei. A doua zi, însă, nu-și amintește nimic. Miriel trebuie să vină cu ceva care să o ajute pe Stellara cu animalul ei de suflet, iepurele de cristal. cu personaje iubitoare, animale magice și efecte grozave, seturile de joacă PLAYMOBIL Ayuma te invită la aventuri creative de joc de rol. Distracție fantastică pentru copiii cu vârsta peste 7 ani. Detalii despre produs: Jucăria cu zână din 16 părți constă din două figurine PLAYMOBIL, un animal spirit iepure, un animal spirit lup, sceptru, podoabă capilară, baghetă magică și multe alte extrauri grozave. Moon Fairy Stellara are o față alternativă. Coșca, accesoriile de păr și colierul de perle pot fi îndepărtate.

Intreaba Termen / Stoc
 

Deschiderea coletului la livrare

 

Garantie Produse 2 ani

 

info @ topprice.ro

 

Returnează în termen de 14 de zile

 

Securitatea datelor colectate si procesate


seria Aventurile lui Ayuma
piese 16 piese
Conținut/Echipament Figurine: 1x Crystal Fairy Miriel, 1x Moon Fairy Stellara; Animale: 1 x iepure animal suflet, 1 x lup animal suflet; Accesorii: 1 fustă Crystal Fairy, 1 pereche de aripi Crystal Fairy, 1 sceptru Crystal Fairy, 1 lanț, 1 podoabă de păr Crystal Fairy, 1 fustă Moon Fairy, 1 pereche de aripi Moon Fairy, 1 baghetă magică Moon Fairy, 1 ornament pentru centură, 1 Tiara Zana Lunii
varsta recomandata de la 7 ani la 12 ani
grup țintă școlari, tineri
material plastic
Avertismente Atenție: Nu este potrivit pentru copiii sub 36 de luni!
Atenție: Pericol de sufocare din cauza pieselor mici care pot fi înghițite!
caracteristică Distracție fantastică cu aplicația Adventures of Ayuma. Obține magia pe smartphone-ul tău! Ajută-l pe Leavi, Josy, Elvi și celelalte Zâne să protejeze cristalele și pădurea cu zâne. Joacă mici jocuri, rezolvă mistere și ghicitori și mergi în aventuri magice. Scufundați-vă în pădurea magică de zâne și explorați Ayuma acasă.
Mai multe informații Aplicația The Adventures of Ayuma acum pe App Store și Google Play. Puteți găsi mai multe informații despre aplicație în App Store sau pe Google Play. Cerințe minime de sistem: Android versiunea 9 Pie sau o versiune ulterioară și iOS versiunea 12 sau mai mare.

PLAYMOBIL
71236

Referinte specifice

Ai folosit acest produs?
Nu au fost găsite recenzii

produse similare