Presă de flori KOSMOS, kit de experiment

Presă de flori KOSMOS, kit de experiment



Cu această presă de flori din lemn la îndemână, flori uscate frumoase sunt făcute din gălbenele și nasturțiums. Florile sunt mai întâi cultivate cu setul de cultivare inclus și apoi presate. Fie că sunt felicitări cu flori sau primul herbar de plante pe care îl creați singur - acesta este un proiect interesant pentru copii din multe puncte de vedere. Pentru că plantele pot fi examinate foarte atent: Care este structura florii și care este structura unei frunze? Instrucțiunile explică cele mai importante detalii și arată cum se păstrează plantele prin presare. Și dacă nu v-ați săturat, luați presa de flori și strângeți mai multe plante pentru a le presa în natură.

Intreaba Termen / Stoc
 

Deschiderea coletului la livrare

 

Garantie Produse 2 ani

 

info @ topprice.ro

 

Returnează în termen de 14 de zile

 

Securitatea datelor colectate si procesate


Conținut/Echipament Presă de plante din lemn cu 4 șuruburi metalice și 4 nuci, 2 ghivece mici pentru plante, 2 farfurioare mici, 2 pelete de pământ, 1 pungă de semințe de nasturțiu, 1 pungă de semințe de gălbenele, 6 bucăți de hârtie absorbantă albă, 6 bucăți de maro hârtie absorbantă, 1 pipetă, 1 pahar colorat cu instrucțiuni ilustrate
varsta recomandata de la 6 ani la 12 ani
disciplina scolara biologie
Avertismente Atenție: Utilizați numai sub supravegherea directă a adulților!
Atentie: Nu este potrivit pentru copiii sub 36 de luni!
Atenție: Pericol de sufocare din cauza pieselor mici care pot fi înghițite!
Atentie: Doar pentru copii peste 6 ani. Citiți instrucțiunile înainte de utilizare, urmați-le și păstrați-le gata pentru referință.
Notă În plus față de materialul furnizat veți avea nevoie de: apă, pământ pentru ghivece, ghiveci sau cutie de fereastră, pixuri, hârtie/carton, foarfece, lipici.

KOSMOS
658175

Referinte specifice

Ai folosit acest produs?
Nu au fost găsite recenzii

produse similare