Jucărie de construcție LEGO 41963 DOTS Disney Mickey și Minnie cu plasture creativ (kit de bricolaj pentru a decora haine, rucsacuri, accesorii)

Jucărie de construcție LEGO 41963 DOTS Disney Mickey și Minnie cu plasture creativ (kit de bricolaj pentru a decora haine, rucsacuri,...



Ai un copil cu vârsta de peste 8 ani care își iubește propriile modele, personajele Disney și stilul cool? Atunci setul LEGO DOTS Disney „Mickey și Minnie Creative Patch” este doar cadoul potrivit! Acest kit creativ include un plasture roșu flexibil de 6x6, o mulțime de cărămizi viu colorate și cărămizi imprimate cu personaje Disney Mickey și Minnie. Setul este perfect pentru o experiență de joc pe cât de ușoară, pe atât de intuitivă și independentă. Copiii pot decora plasturele cu cărămizi colorate, își pot arăta dragostea pentru Mickey și Minnie cu cărămizile imprimate și apoi își pot coase cu ușurință designul pe haine, rucsac și multe altele. Acul și ața nu sunt incluse.

Intreaba Termen / Stoc
 

Deschiderea coletului la livrare

 

Garantie Produse 2 ani

 

info @ topprice.ro

 

Returnează în termen de 14 de zile

 

Securitatea datelor colectate si procesate


seria DOTS
piese 95 buc
Conținut/Echipament Kitul de artizanat pentru copii include petice flexibile roșii mari de 6x6, o mulțime de cărămizi viu colorate și cărămizi cu tematică Disney.
varsta recomandata de la 8 ani
grup țintă școlari, tineri
material plastic
Avertismente Atenție: Nu este potrivit pentru copiii sub 36 de luni!
Atenție: Pericol de sufocare din cauza pieselor mici care pot fi înghițite!
Mai multe informații Există suficient spațiu pentru modele creative pe patch-ul pătrat de 5 x 5 cm. Plasturele poate fi apoi atașat de îmbrăcăminte, accesorii sau aproape orice articol din țesătură (ac și fir nu sunt incluse) pentru a le permite copiilor să-și exprime stilul individual.

LEGO
41963

Referinte specifice

Ai folosit acest produs?
Nu au fost găsite recenzii

produse similare