HABA Kullbü - fairway gară

HABA Kullbü - fairway gară



Gara pentru fairway-ul Kullerbü de la HABA este un loc de joacă mare pentru copiii cu vârsta de 2 ani și peste. Un tren expres modern călătorește peste șinele variate din lemn. Cele trei vagoane pot fi deschise astfel încât cele trei bile de caractere să poată urca și coborî. Ghizii de momeală Loris, Dina și Uli călătoresc prin Kullbü. Clopotul semnalează sosirea lor în gară. Grăbește-te pe scara rulantă până la taxi! Mașina Kullbü cu motor impuls este deosebit de rapidă pe fairway și pe podea. Dar poate trece peste intersecție doar când barierele sunt deschise. Cel puțin șase variante de construcție și un design detaliat asigură varietate și distracție grozavă!

Intreaba Termen / Stoc
 

Deschiderea coletului la livrare

 

Garantie Produse 2 ani

 

info @ topprice.ro

 

Returnează în termen de 14 de zile

 

Securitatea datelor colectate si procesate

seria Kullerbü fairway
piese 59 piese
Limba germana
Conținut/Echipament 1 fundal gară cu sonerie, 1 tren expres, 1 taxi, 1 sferă de călătorie de afaceri Dina, 1 sferă vacanță Uli, 1 sferă Loris șofer motor, 1 trecere de drum, 2 bariere de trecere la nivel, 24 elemente de legătură, 1 rampă de pornire , 4 rampe de ieșire, 6 linii drepte, 1 rampă, 5 coloane, 1 comutator rotativ, 3 curbe de val, 1 curbă abruptă, 3 curbe, 1 cale de val.
varsta recomandata de la 24 luni la 8 ani
grup țintă Copii mici, copii de grădiniță, școlari
material plastic, polipropilenă, fag, copolimer acrilonitril butadienă stiren, metal, var
caracteristică cu traversare a drumurilor și bariere feroviare în mișcare, inclusiv taxi cu motor impuls, tren expres cu cabine care se deschid și cuplaj magnetic
Informații suplimentare pot fi combinate perfect cu toate fairway-urile Kullerbü
dimensiune Latime: 600 mm
Greutate 2 kg

HABA
1306745001

Referinte specifice

Ai folosit acest produs?
Nu au fost găsite recenzii

produse similare