Aquaplay aquaplay polar, piesa (multicolor/albastru deschis)

Aquaplay aquaplay polar, piesa (multicolor/albastru deschis)



Setul de joacă AquaPlay Polar este ceva foarte special. Popularul sistem de plug-in pentru plimbări cu apă vine pentru prima dată cu canale translucide care strălucesc în turcoaz strălucitor. Noile părți ale traseului se potrivesc perfect cu tema lumii polare. Este ger aici! Aisbergurile, conectorii albi și cele două personaje noi, Olivia și Toni, se potrivesc perfect în atmosfera de iarnă. Tigrul cu dinți de sabie Olivia are o trăsătură cu totul specială. Dungile ei obraznice devin de la bej la roșu atunci când temperatura este sub 10 grade. Olivia este însoțită de ursul polar Toni cu pălăria lui drăguță. Un aisberg mare cu un rezervor oferă copiilor o mulțime de oportunități de a se juca în plimbare cu apă AquaPlay Polar. În timp ce Olivia face o lungă baie în rezervor, ursul polar Toni pleacă într-o călătorie de descoperire cu barca container inclusă.

Intreaba Termen / Stoc
 

Deschiderea coletului la livrare

 

Garantie Produse 2 ani

 

info @ topprice.ro

 

Returnează în termen de 14 de zile

 

Securitatea datelor colectate si procesate

amabil Rail
Culoare multicolor/albastru deschis
Conținut/Echipament Plimbare pe apă cu canale translucide cu aisberguri, conectori albi, două figurine și o barcă container.
varsta recomandata de la 36 luni la 7 ani
grup țintă Copii de grădiniță, școlari
material plastic
Avertismente Atenție: Nu este potrivit pentru copiii sub 36 de luni!
Atenție: Pericol de sufocare din cauza pieselor mici care pot fi înghițite!
Mai multe informații AquaPlay este fabricat din plastic de înaltă calitate, rezistent la UV. Piesa este ușor de asamblat. Garniturile perfect proiectate sunt ușor de fixat și etanșează canalele complet etanșe. Fiecare pachet vine cu instrucțiuni de asamblare ușor de înțeles.

Aquaplay
8700001522

Referinte specifice

Ai folosit acest produs?
Nu au fost găsite recenzii

produse similare