Figurină de jucărie de colecție wukong de 6 inci, spin master league of legends (cu detalii de înaltă calitate și personal magic ca accesorii, colecția champion)

Figurină de jucărie de colecție wukong de 6 inci, spin master league of legends (cu detalii de înaltă calitate și personal magic ca...



Campionul „League of Legends” Wukong se mută în camera copiilor ca o figură oficială de colecție de 15,2 cm înălțime. Înarmat cu un toiag magic, Wukong este un luptător Vastayan viclean care își folosește puterea, agilitatea și inteligența pentru a-și deruta adversarii și a câștiga avantajul. Această figură de colecție convinge cu toate detaliile care sunt deja cunoscute din joc - de la forme exacte la structuri realiste. Cu vopsire de înaltă calitate, văruire, suprastropire și DIJ, este asigurat cel mai înalt nivel de precizie și calitate. Acesta este un adevărat campion printre personajele League of Legends. Wukong are 18 puncte de articulare, astfel încât figura poate fi configurată în diferite ipostaze. Un toiag feeric este inclus ca accesoriu pentru a aduce Wukong la viață. Toți eroii League of Legends din colecția Champion sunt disponibili pentru a colecta: Thresh, Zed, Darius, Jinx și Yasuo. Figurina de colecție Wukong de 6" League of Legends este un must-have pentru toți fanii League of Legends.

Intreaba Termen / Stoc
 

Deschiderea coletului la livrare

 

Garantie Produse 2 ani

 

info @ topprice.ro

 

Returnează în termen de 14 de zile

 

Securitatea datelor colectate si procesate


seria League of Legends
Conținut/Echipament Personaj Wukong din League of Legends, 1 toiag magic
varsta recomandata de la 12 ani
adolescenți din grupul țintă
Avertismente Atenție: Nu este potrivit pentru copiii sub 36 de luni!
Atenție: Pericol de sufocare din cauza pieselor mici care pot fi înghițite!
dimensiune Înălțime: 152 mm

Spin Master
6062872

Referinte specifice

Ai folosit acest produs?
Nu au fost găsite recenzii

produse similare