Set de autocolante creative lego 41957 dots jucărie de construcție (set de bricolaj 5 în 1 pentru copii pentru a realiza autocolante personalizate cu mozaic)

Set de autocolante creative lego 41957 dots jucărie de construcție (set de bricolaj 5 în 1 pentru copii pentru a realiza autocolante...



Căutați un cadou creativ pentru copii? Dați drumul imaginației lor cu acest set distractiv de autocolante creative LEGO DOTS (41957) pentru copii cu vârsta peste 6 ani! Setul pentru copii Moasik include 5 autocolante 8x8 viu colorate care se lipesc pe orice suprafață plană tare, peste 450 de cărămizi colorate, inclusiv 10 cărămizi cu desene aleatorii și un dispozitiv de îndepărtare a cărămizilor. Copiii pot crea cu ușurință și intuitiv un model mare sau mai multe modele mai mici care reflectă pasiunea și stilul lor, apoi reproiectează autocolantele pentru copii în orice moment. Autocolantele personalizate de casă sunt incredibil de versatile, iar copiii le pot folosi pentru a decora caiete, carcase pentru telefoane mobile, decorațiuni de cameră sau aproape orice suprafață tare. Gata pentru o schimbare? Copiii își pot reproiecta oricând mozaicurile DIY pentru a-și schimba aspectul. Seturile DOTS îi introduc pe copii în bucuria jocului și creativității LEGO, în timp ce asamblează și decorează diferitele seturi de jucării. Orice este posibil cu acest megapachet creativ de 5 autocolante autoadezive, deoarece creativitatea și luarea deciziilor stau în imaginația copiilor. Seturile de înaltă calitate DOTS sunt un cadou distractiv și creativ pentru copiii cu vârsta de 6 ani și peste, fie pentru joacă independentă, fie pentru a le împărtăși cu prietenii. Orice este posibil cu acest megapachet creativ de 5 autocolante autoadezive, deoarece creativitatea și luarea deciziilor stau în imaginația copiilor. Seturile de înaltă calitate DOTS sunt un cadou distractiv și creativ pentru copiii cu vârsta de 6 ani și peste, fie pentru joacă independentă, fie pentru a le împărtăși cu prietenii. Orice este posibil cu acest megapachet creativ de 5 autocolante autoadezive, deoarece creativitatea și luarea deciziilor stau în imaginația copiilor. Seturile de înaltă calitate DOTS sunt un cadou distractiv și creativ pentru copiii cu vârsta de 6 ani și peste, fie pentru joacă independentă, fie pentru a le împărtăși cu prietenii.

Intreaba Termen / Stoc
 

Deschiderea coletului la livrare

 

Garantie Produse 2 ani

 

info @ topprice.ro

 

Returnează în termen de 14 de zile

 

Securitatea datelor colectate si procesate

seria DOTS
piese 486 bucati
Conținut/Echipament Set de 5 autocolante autoadezive 8x8 viu colorate, peste 450 de cărămizi colorate, inclusiv 10 cărămizi cu tematică aleatorie și un dispozitiv de îndepărtare a cărămizilor.
varsta recomandata de la 6 ani
grupul țintă de școlari
material plastic
Avertismente Atenție: Nu este potrivit pentru copiii sub 36 de luni!
Atenție: Pericol de sufocare din cauza pieselor mici care pot fi înghițite!
Mai multe informații Cu autocolantele de 8x8, fiecare măsurând peste 6 cm, copiii au spațiu suficient pentru a fi creativi.
dimensiune Lățime: 225 mm x Înălțime: 50 mm x Adâncime/Lungime: 230 mm
Greutate 262 grame

LEGO
41957

Referinte specifice

Ai folosit acest produs?
Nu au fost găsite recenzii

produse similare