76218 marvel super heroes sanctum sanctorum, konstruktionsspielzeug

76218 marvel super heroes sanctum sanctorum, konstruktionsspielzeug



Uimitorul set LEGO Marvel Adult Sanctum Sanctorum este un tribut detaliat și personalizabil adus „maestrului artelor mistice” și reflectă magia Doctorului Strange. Replica cu 3 etaje a Sanctum Sanctorum cu patru fațade complete, faimoasa reședință a Doctorului Strange, înfățișează scene clasice din Avengers: Infinity War și Doctor Strange in the Multiverse of Madness, ambele filmate la Studiourile Marvel. Mansarda de sus găzduiește Muzeul Colecțiilor Mistice, primul etaj este Biblioteca, iar parterul este o scenă captivantă plină cu o varietate de elemente personalizabile și detalii realiste din filme. Pereții pot fi reconfigurați pentru a arăta diferit. Scene din filme! Acțiune! De parcă nu ar fi fost suficient, această colecție Marvel include 9 minifigurine LEGO emblematice: Doctor Strange, Wong, Iron Man, Spider-Man, Ebony Maw, Master Mordo, Sinister Strange, Dead Strange și Scarlet Witch. Posibilitățile de construire și afișare sunt nesfârșite cu acest set LEGO pentru adulți! Acest model captivant te va cufunda ore întregi într-un proiect de construcție relaxant și este decorul perfect Marvel pentru casa sau biroul tău.

Intreaba Termen / Stoc
 

Deschiderea coletului la livrare

 

Garantie Produse 2 ani

 

info @ topprice.ro

 

Returnează în termen de 14 de zile

 

Securitatea datelor colectate si procesate

seria Marvel Super Heroes
piese 2708 bucati
Conținut/Echipament Acest model construibil al legendarei reședințe Doctor Strange are o clădire modulară cu 3 etaje, cu 4 fațade, multe detalii de film și 9 minifigurine emblematice din Universul cinematografic Marvel. La ultimul etaj se află Muzeul Colecțiilor Mistice, care conține Manta Levitației, un cufăr, o suliță, 2 topoare și un scut, printre alte obiecte magice. La etajul din mijloc se află o bibliotecă cu 2 scaune, o lampă și un portal ascuns în spatele unei uși - cu plăci tridimensionale care pot fi schimbate cu pârghiile din spatele clădirii. Parterul are o scară, o diplomă medicală și un fotoliu verde. Include 9 minifigurine emblematice LEGO Marvel - Doctor Strange, Wong, Iron Man, Spider-Man, Ebony Maw, Master Mordo, Sinister Strange,
varsta recomandata de la 18 ani
grup țintă Adult
material plastic
Avertismente Atenție: Nu este potrivit pentru copiii sub 36 de luni!
Atenție: Pericol de sufocare din cauza pieselor mici care pot fi înghițite!
caracteristică Setul LEGO Marvel poate fi combinat cu alte seturi LEGO și vine cu instrucțiuni de construcție imprimate de înaltă calitate. Oferă o experiență de construcție care va continua să încânte mult după finalizare. Cadoul ideal Marvel pentru toți fanii de eroi, benzi desenate și proiecte avansate de construcție LEGO.
Mai multe informații Modelul spectaculos are 32 cm înălțime, 31 cm lățime și 26 cm adâncime, atrage atenția tuturor în sufragerie sau birou și oferă multe despre care să vorbiți.

LEGO
76218

Referinte specifice

Ai folosit acest produs?
Nu au fost găsite recenzii

produse similare