Lego 31207 tip: jucărie de construcție cu arta florilor (decor botanic de perete, set 3-în-1 dyi)

Lego 31207 tip: jucărie de construcție cu arta florilor (decor botanic de perete, set 3-în-1 dyi)



Fii creativ cu decorațiunile de perete LEGO Art Flower Art. Decorează-ți cei patru pereți cu motive florale colorate auto-proiectate și dă-ți drumul imaginației. Asamblați-vă opera de artă botanică piatră cu piatră, dezvoltați-vă propriul ritm relaxant și pur și simplu opriți-vă. Traieste-ti pasiunea pentru flori si arta cu acest set de artizanat creativ LEGO. 1 poză, 3 opțiuni, multe posibilități artistice. Deschide cutia și descoperă selecția grozavă. Alege florile și variantele de culoare, creează-ți motivele și arată tuturor lucrările tale. Completează-ți opera de artă cu o ramă LEGO din cărămidă albă pe care o poți atârna pe perete sau o poți așeza pe un raft.

Intreaba Termen / Stoc
 

Deschiderea coletului la livrare

 

Garantie Produse 2 ani

 

info @ topprice.ro

 

Returnează în termen de 14 de zile

 

Securitatea datelor colectate si procesate


fel de serie
piese 2870 bucati
Set de conținut/echipament cu 6 plăci de construcție, un cadru din cărămizi LEGO, o paletă de culori, un separator de elemente și 2 umerase și o mulțime de piese colorate.
varsta recomandata de la 18 ani
material plastic
Avertismente Atenție: Nu este potrivit pentru copiii sub 36 de luni!
Atenție: Pericol de sufocare din cauza pieselor mici care pot fi înghițite!
caracteristică Bine ați venit în spațiul dvs. de creație, unde puteți crea orice doriți. Seturile LEGO pentru adulți sunt proiecte interesante care vă permit să vă opriți prin crearea de decorațiuni detaliate pentru perete. Acest lucru onorează adevăratele icoane din lumea jocurilor video, călătoriilor sau sportului, precum și din istorie, știință, tehnologie, sporturi cu motor și divertisment. Instrucțiunile incluse în stil măsuță de cafea vă ghidează prin întregul proces de construcție și vă oferă idei pentru crearea (și afișarea) creațiilor pentru a vă decora casa.
Mai multe informații Această poză LEGO Art are 40 cm înălțime și 27 cm lățime și poate fi atârnată pe perete sau așezată pe un raft.

LEGO
31207

Referinte specifice

Ai folosit acest produs?
Nu au fost găsite recenzii

produse similare