PLAYMOBIL 70637 1.2.3 AQUA prind distracție cu animale de mare, jucărie de construcție

PLAYMOBIL 70637 1.2.3 AQUA prind distracție cu animale de mare, jucărie de construcție



Pescuiți, prindeți, fiți fericiți - setul de joacă PLAYMOBIL pentru distracție cu creaturi marine asigură distracția stropindu-vă în apă! Mai întâi puneți peștii colorați în cadă și apoi pescuiți-i cu plasa și strângeți-i în castron. Odată ce toate creaturile și figurile marine au fost colectate, ele pot, de asemenea, să alunece pe tobogan în cadă sau castron. Cine va primi mai întâi toate animalele? Toboganul și tava pentru picurare pot fi atașate de marginea căzii sau gresie cu ventuze. Setul de jucării include o figurină PLAYMOBIL 1.2.3, un pește puf, o caracatiță și un pui de rechin, un tobogan, o tavă pentru picurare și o plasă de aterizare. Seturile de joacă de la PLAYMOBIL 1.2.3 AQUA promovează abilitățile motorii fine și înțelegerea conexiunilor într-un mod ludic. Cu ajutorul elementelor marcate cu roșu, fanii apei pot descoperi imediat diversele funcții de joc. Toate animalele incluse pot înota. Setul poate fi combinat ideal cu setul de jucării 70636 Spinning Wheel with Baby Shark.

Intreaba Termen / Stoc
 

Deschiderea coletului la livrare

 

Garantie Produse 2 ani

 

info @ topprice.ro

 

Returnează în termen de 14 de zile

 

Securitatea datelor colectate si procesate

piese 10 bucati
Conținut/Echipament Set de jucării cu o figurină PLAYMOBIL 1.2.3, un pește puf, o caracatiță, un pui de rechin, un tobogan, o tavă pentru picurare și o plasă de aterizare.
varsta recomandata de la 18 luni la 4 ani
grup țintă copii mici, copii de grădiniță
material plastic
Mai multe informații Drăguțele creaturi marine alunecă fericite în apă. Ce distractiv să-i prind din nou și să-i pescuiești din apă! Toate animalele incluse pot înota. Dimensiuni tobogan cu apă: 13 x 8 x 9 cm (LxPxH), dimensiuni tavă de picurare: 12 x 6 x 10 cm (LxPxH).
Accesorii opționale Setul poate fi combinat în mod ideal cu setul de jucării 70636 Spinning Wheel with Baby Shark.

PLAYMOBIL
70637

Referinte specifice

Ai folosit acest produs?
Nu au fost găsite recenzii

produse similare