Roata de vant kosmos, kit experimental

Roata de vant kosmos, kit experimental



Cum devine vântul energie electrică? Cu modelul de exterior de la KOSMOS, copiii îl pot testa pur și simplu ei înșiși! Turbina eoliană de 90 de centimetri înălțime poate fi instalată în exterior în cel mai scurt timp și ancorată la sol cu ​​cârlige. Acum pot începe experimentele privind conversia energiei. Ce unghi de înclinare a palelor rotorului este optim pentru ce putere vântului? Doar incearcă! Energia acumulată este folosită pentru a încărca o baterie reîncărcabilă AA pentru lanterne, telecomenzi etc., iar din nacela turbinei eoliene poate fi construită o mașină electrică mică care funcționează pe baterie. Instrucțiunile pentru kitul de experiment nu arată doar pas cu pas cum să instalați și instalați corect turbina eoliană, ci explică și o mulțime de fapte interesante despre energiile regenerabile și protecția climei.

Intreaba Termen / Stoc
 

Deschiderea coletului la livrare

 

Garantie Produse 2 ani

 

info @ topprice.ro

 

Returnează în termen de 14 de zile

 

Securitatea datelor colectate si procesate


seria mentă
Conținut/Echipament Componente ale sistemului Kosmos, catarg, pale de rotor, nacelă, roți, chei, fixare pale de rotor, folie de autocolante, ridicător de dibluri, bază, conector de catarg, butuc
varsta recomandata de la 8 ani la 14 ani
Avertismente Atenție: Nu este potrivit pentru copiii sub 36 de luni!
Atenție: Pericol de sufocare din cauza pieselor mici care pot fi înghițite!
Atenție: Această jucărie este destinată utilizării numai de către copii cu vârsta peste 8 ani datorită componentelor electrice accesibile. Instrucțiunile pentru părinți sau îngrijitorii sunt incluse și trebuie urmate. Păstrați ambalajul și instrucțiunile deoarece conțin informații importante.
Informații suplimentare Pinwheel: 90 cm înălțime.
accesorii necesare 1 x baterie de 1,2 volți tip HR6/ KR6 (tip AA, Mignon)
dimensiune Lățime: 295 mm x Înălțime: 82 mm x Adâncime/Lungime: 375 mm

KOSMOS
621087

Referinte specifice

Ai folosit acest produs?
Nu au fost găsite recenzii

produse similare